Logo Institut del Teatre

L’Escola Superior d’Art Dramàtic participa al Global Shakespeare Project

Comparteix

7.9.2020

Estudiants de l'ESAD participant al Global Shakespeare Project

Cinc alumnes de segon i tercer curs de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre han participat a The Global Shakespeare Project, una iniciativa creada durant aquest confinament per The Ekaterinburg State Theatre Institute i la University of the Arts, UdK, de Berlin.

Es tracta d’un projecte cultural global en línia que té per objectiu donar a conèixer el patrimoni artístic de Shakespeare i la seva universalitat. Així, han participat estudiants d’art dramàtic de tot el món recitant els Sonets de Shakespeare en la seva llengua nativa.

Cada escola de teatre hi participa amb cinc estudiants i se li han assignat cinc sonets, un per alumne. Els sonets de l’Institut del Teatre són del 91 al 95. Els alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Marina Alegre, Maria Solà, Júlia Genís, Stephán Halldórson i Eduard Paredes han creat un peça artística en format de vídeo.

Els sonets de tots els participants es poden veure al canal de youtube de The Global  Shakespeare Sonnets. El canal es va actualitzant setmanalment amb nous continguts. Actualment es poden veure els vídeos dels alumnes de l’ESAD Stephán Halldórson i Eduard Paredes. També s’hi poden veure sonets d’alumnes procedents de Turquia, Argentina, Alemanya, Iran, Romania, Bolívia, Macedònia, Sèrbia, Àustria, Polònia, Armènia, Xina, Mèxic, Sud-Àfrica, Itàlia, Finlàndia o Txèquia.

Els Sonets de Shakespeare és una col·lecció de 154 poemes en forma de sonet escrits per William Shakespeare en què, a partir del tema central de l'amor, se n'hi tracten d'altres com la bellesa, la política i la mortalitat.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x