Logo Institut del Teatre

Últims dies per inscriure's a l'Escola Superior de Tècniques de l'Espectacle

Comparteix

6.7.2020

Taula de tècnics ESTAE

Fins al 10 de juliol estan obertes les inscripcions per accedir als estudis de l' Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) de l'Institut del Teatre pel curs 2020-21 en les tres especialitats que ofereix: tècniques de so, maquinària escènica i luminotècnia.

A causa de la situació de confinament pel COVID-19, les dates d'inscripcions s'han hagut d'ajornar i es duen a terme des del 25 de maig al 10 de juliol.

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

Per accedir a aquest estudis, de dos anys de durada i format de Cicle Formatiu de Grau Superior, es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats, haver cursat un Cicle Formatiu de Grau Mig amb la prova d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior o un Títol oficial superior a qualsevol dels anteriors.

No obstant això, podran inscriure’s a l’escola els aspirants que no tinguin els requisits acadèmics i que acreditin experiència laboral relacionada amb les competències professionals d’aquests estudis. La inscripció està condicionada a la valoració individual del seu CV professional.

Podeu consultar les bases de les proves, amb el calendari i els documents necessaris per a inscriure’s, a l'apartat procés d’admissió i inscripció pel curs 2020-21

Per dubtes i més informació podeu adreçar-vos a la Secretaria Acadèmica de l'ESTAE pel correu electrònic  estae@institutdelteatre.cat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x