Logo Institut del Teatre

Alumnes del Conservatori Superior de Dansa presenten virtualment els seus treballs finals

Comparteix

15.5.2020

Imatge de la presentació del TF de Carmen del Pino

El confinament produït a causa del COVID-19 durant dos mesos ha impedit que es duguéssin a terme les activitats dels alumnes obertes al públic. Durant aquestes setmanes s’han hagut de suspendre o ajornar actuacions previstes, com per exemple, les presentacions dels treballs finals dels alumnes que es graduen aquest curs acadèmic.

Ara, amb un intent de tornar a la normalitat acadèmica, el Conservatori Superior de Dansa ofereix a l’alumnat de l’especialitat de Pedagogia de la Dansa, la possibilitat de presentar els seus treballs virtualment i públicament.

Les primeres alumnes d'aquesta especialitat a fer servir la nova modalitat són Carmen del Pino i Cristina Mallo, que presentaran els seus projectes finals de carrera el divendres 22 de maig i el dijous 4 de juny, respectivament.

També presentaran de forma oral i virtualment els treballs, tres alumnes de l’especialitat de Coreografia i Interpretació. En aquest cas, es tracta d’espectacles que ja es van poder veure durant els mesos de gener i març al Teatre Estudi, però ara s’ofereix la possibilitat de conèixer a través de les mateixes alumnes el procés de creació de les peces així com tot l’aprenentatge adquirit durant tot el projecte.

Les presentacions orals de les alumnes de Coreografia Interpretació seran les de Maria Pons, amb la peça “Nüwa” aquest divendres 15 de maig; Clàudia Mirambell amb “SPAM. Only for you” el dilluns 25 de maig i, finalment, Karen Mora el divendres 29 de maig amb “La lejana, De San Vito, El aprendizaje”.

Podeu trobar el detall de cada una de les presentacions en l’apartat Cartellera IT de la web.

Les presentacions seran públiques. Totes les persones interessades a veure-les poden fer la sol·licitud al correu de secretaria del Conservatori Superior de Dansa csdansa.it@institutdelteatre.cat per tal de tenir l’enllaç de la videoconferència.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x