Logo Institut del Teatre

Inscripcions a les proves d’accés del Conservatori Professional de Dansa del 13 al 20 de maig

Comparteix

13.5.2020

Alumnes CPD

El Conservatori Professional de Dansa ha publicat les noves dates d’inscripcions i el calendari provisional de les proves d’accés per al curs 2020-21 després que, degut a la situació d’estat alarma per la pandèmia del COVID-19, es van haver de suspendre les dates previstes pel mes de març.

Les dates d’inscripcions seran del 13 al 20 de maig. Podeu consultar les instruccions i documentació necessària, així com els enllaços per inscriure’s a les proves en aquest apartat.

Sobre el calendari, si no es produeixen canvis en les fases de desconfinament, es duran a terme a partir del 22 de juny de 2020, a partir de les 10 hores. En aquest apartat podeu trobar les dates aproximatives de les proves i properament es donaran instruccions de com es duran a terme, per tal de donar compliment a les mesures de seguretat i higièniques. 

Pel que fa al contingut de les proves, podreu trobar per curs i per especialitat, les característiques de cada una de les proves. En el cas de primer curs de clàssic, contemporani i espanyol, les proves són comunes. Trobareu el contingut de les proves en aquest apartat.

També s’han publicat les ponderacions de les provesl’oferta de places que hi ha per cada curs i especialitat.

Podeu trobar tota la informació en l’apartat de les proves d’accés del CPD

El Conservatori Professional de Dansa | Escola integrada de Dansa i ESO/Batxillerat (CPD) imparteix els estudis integrats de dansa, educació secundària obligatòria i batxillerat per tal que els alumnes cursin l'educació de règim general i els estudis professionals de dansa al mateix centre. Hi ha tres especialitats de dansa: clàssica, contemporània i espanyola.

Per més informació us podeu adreçar a la Secretaria Acadèmica General de l’Institut del Teatre, per correu electrònic a secretaria@institutdelteatre.cat


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x