Logo Institut del Teatre

Visita virtualment l’Institut del Teatre

Comparteix

28.5.2020

Tour fotogràfic virtual

Vols conèixer l’Institut del Teatre? Tradicionalment, durant el mes d'abril les diverses escoles de l'Institut del Teatre organitzen jornades de portes obertes per conèixer les instal·lacions i els estudis. Donada la situació actual de confinament, aquest any hem hagut de suspendre aquestes jornades però t’oferim la possibilitat de fer un tour fotogràfic virtual per les nostres instal·lacions a través de Google Business View.

Aquesta visita, realitzada per l’agència Capture, permet conèixer les principals aules i equipaments que té l’Institut del Teatre. El tour comença a l’entrada principal de l’Institut, per la plaça Margarita Xirgu. Des del  vestíbul, a la dreta, es pot visitar l’auditori, la sala d’exposicions permanent del Museu d’Arts Escèniques (MAE) i l’aula doble de dansa, on habitualment fa classes la Jove Companyia IT Dansa de l’Institut del Teatre. A l’esquerra del vestíbul es pot anar al bar/restaurant de l’Institut i des d’allà visitar els dos teatres: el Teatre Ovidi Montllor i el Teatre Estudi.

El tour fotogràfic continua per diversos pisos de l’edifici, als que es pot anar clicant directament des de la pantalla a la dreta de la imatge. Al nivell -4 és on es troben les aules d’interpretació, que també es poden visitar. Al nivell -2 es pot veure els alumnes en una classe de dansa espanyola. També es pot veure com són les aules d’escenografia, el taller de construcció, i la sala Scanner i el Plató, espais on es fan espectacles de petit format. No deixeu d’anar fins el final del passadís per veure el mural de la paret.

Continuant per la -1 es pot veure una part de l’arxiu del MAE, amb una petita mostra de fotografies i alguns dels llibres més destacats de la col·lecció d’arts escèniques. A la planta 2 s'accedeix a més aules de dansa, on es formen els alumnes del Conservatori Professional de Dansa, aixi com d'altres aules teòriques, a més de la biblioteca.

Per fer la visita virtual només cal utilitzar el cursor. Les creus i marques són indicadors d'orientació per anar seguint la visita. Hi ha també l'opció de fer un gir de 360 graus sense deixar anar el cursor per veure des de diverses perspectives tots els espais. Per canviar de pis cal seleccionar els números de la dreta de la imatge.

T’animem a veure tots els racons fotografiats del tour i qui sap...potser tu també hi ets...

 


Continguts relacionats

  • Aula it dansa
  • Classe dansa espanyola
  • Aula classic
  • Aula d'interpretació
  • Taller escenografia
  • Mae 2
  • Teatre ovidi
  • Teatre estudi 2
  • Scanner

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x