Logo Institut del Teatre

Nova edició del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET)

Comparteix

15.9.2020

Uluka - 78 haikus for Howl, representació del grup d'alumnes de teatre de text

El curs 2020-2021 es posarà en marxa una nova edició del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET), coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut del Teatre, amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). La matriculació es durà a terme a partir del mes de setembre.

El màster, que ofereix una titulació homologada a la Unió Europea, està ideat per afavorir la reflexió teòrica de les arts escèniques des de diverses perspectives metodològiques. Les inscripcions estan obertes fins a l’octubre, data de l’inici de les classes. 

La lliçó inaugural del curs es durà a terme el divendres 2 d'octubre a les 11h i anirà a càrrec de Joan M. Minguet Batllori, crític i historiador de l’art, amb el títol: "Per acabar amb el consens de l’engany (Quan l’espectador ha de prendre mal!)". Serà a la Sala de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

El propòstit del màster és oferir els instruments metodològics adequats per formar investigadors i professionals de les arts escèniques, combinant els plantejaments teòrics amb la recerca sobre la pràctica. Per això s’estructura en dues especialitats: Història i Teoria de les Arts Escèniques, que dona prioritat als discursos teòrics i historiogràfics, i Teoria i pràctica dels Processos Creatius, que posa l'accent en la investigació a través de la pràctica.

El MUET s’adreça tant a creadors com a estudiosos, llicenciats o graduats, preferentment en l'àmbit de les Humanitats, i graduats en estudis artístics en Art Dramàtic en qualsevol de les seves especialitats.

El Màster d’Estudis Teatrals està coordinat per Francesc Foguet (UAB) amb la sotcoordinació de Miquel M. Gibert (UPF) i Helena Tornero (IT). La coordinació del Pràcticum va a càrrec de Carlota Subirós (IT). 

Les classes s’imparteixen d’octubre a juliol en dos quadrimestres per les tardes a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, la Facultat d’Humanitats i Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge de la UPF i a l’Institut del Teatre.

Des del màster es pot accedir als estudis de Doctorat d’estudis teatrals de la UAB o de qualsevol altra universitat europea.

Per més informació consulteu la web del màster. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x