Logo Institut del Teatre

Crida de propostes d'experiències escèniques "en confinament"

Comparteix

5.5.2020

Call for papers revista estudis escènics

El simposi anual «Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)» vol crear un cadastre de propostes artístiques sorgides a través de canals digitals durant la crisi del COVID-19. 

La situació de contingència sanitària actual ha provocat que les creadores i els creadors del sector de les arts escèniques hagin invertit les seves energies a trobar nous usos als canals digitals per continuar amb els seus projectes.

El simposi anual vol donar a conèixer les fórmules artístiques pròpies o de tercers sorgides a través de canals digitals des de l’àmbit de les arts escèniques durant la crisi sanitària. Per això, vol recopilar la major quantitat d'iniciatives creades per compartir-les amb la comunitat durant el simposi i crear una memòria actualitzada. 

Les persones que coneguin o formin part d’alguna proposta d’aquesta naturalesa, poden omplir aquest formulari.

La revista Estudis Escènics de l'Institut del Teatre organitzarà durant els dies 13, 14 i 15 d'octubre de 2020 (dates provisionals) el simposi anual «Formats, dispositius i aparells d’interacció (a l’escena relacional)» amb l'objectiu d'analitzar la ressonància d'un concepte expandit d'interacció (i d'una idea expandida d'estètica relacional) en diferents àmbits de la praxi escènica-performativa actual.

El simposi s'organitza en col·laboració amb el Centro de Ciencias Humanas y Sociales de Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universidad de Santiago de Compostela (Departamento de Teoría da Literatura e Literatura Comparada). 

El dossier de la revista Estudis Escènics recollirà les ponències de la jornada en el número de la revista corresponent a l’any 2021.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x