Logo Institut del Teatre

IT Dansa balla als Ferrocarrils de la Generalitat

Comparteix

9.10.2015

IT Dansa Ferrocarrils

IT Dansa Jove Companyia de l'Institut del Teatre ha participat en el rodatge d'un vídeo de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per promoure l’ús del transport públic amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra de l’11 al 18 d’octubre.

Sota el nom Moure i Commoure, FGC, amb la col·laboració de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, han fet un vídeo amb diverses coreografies realitzades a la línia Barcelona-Vallés, amb l’objectiu de promoure el viatge en ferrocarril i el transport públic.

Els ballarins i ballarines de la IT Dansa Jove Companyia de l'Institut del Teatre desenvolupen “frases” coreogràfiques i improvisacions inspirades en les diferents postures, ritmes, maneres de caminar i formes de moure’s dels propis viatgers en una atmosfera positiva, amb simpatia i humor. El seu moviment busca despertar la curiositat, que, dins la rutina quotidiana, el viatge esdevingui una injecció d’aire fresc i optimisme i, alhora, mitjançant la poesia de la dansa, fer aflorar les emocions i commoure.


La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015

    
El programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015, que se celebra de l'11 al 18 d'octubre, inclou una gran diversitat d’activitats organitzades per les administracions públiques i per entitats i associacions. FGC se suma a aquesta celebració amb la intenció de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles entre la ciutadania i el foment d'una societat més verda a escala humana. A més dels beneficis que comporta per la salut de les persones, els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicles elèctrics en comparació amb la utilització dels vehicles propulsats amb combustibles fòssils.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és un esdeveniment que s'emmarca dins la European Mobility Week en la qual més de 1800 ciutats de 42 països diferents organitzen activitats similars durant una setmana per conscienciar sobre un model de mobilitat més saludable, segur i sostenible.

It dansa ferrocarrils equip artistic


Continguts relacionats

  • It dansa ferrocarrils 2
  • It dansa ferrocarrils 3
  • It dansa ferrocarrils 4
  • It dansa ferrocarrils 5
  • IT Dansa Ferrocarrils 5 (2)
  • It dansa ferrocarrils 6 2
  • It dansa ferrocarrils 7

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x