Logo Institut del Teatre

Publicada la informació sobre les proves d’accés dels estudis de dansa i art dramàtic i ESTAE

Comparteix

27.4.2020

Imatge de David Ruano. Espectacle Ciudadano Jesús. 2015.

Ja es pot consultar la informació relacionada amb les proves d’accés per accedir als estudis professionals de dansa, els estudis superiors de dansa i els estudis superiors d’art dramàtic de l’Institut del Teatre pel curs 2020-21. També s'ha publicat la informació relacionada amb el procés d'admissió a l'Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE) pel curs 2020-21. 

*ATENCIÓ! Atenent a l'actual situació de salut pública per fer front al COVID-19 s'ajornen les dates de portes obertes al CSD i ESAD i el curs d'Escenografia i Direcció i Dramatúrgia i les classes obertes del CSD. La resta de dates d'inscripcions i el calendari de les proves d'accés també canvien. Tan aviat com sigui possible s'anunciaran les noves dates. 

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) ha publicat el contingut de les proves d’accés per curs i per especialitat, Dansa Clàssica, Dansa Contemporània i Dansa Espanyola, així com l’oferta de places per a cada curs i especialitat, i el calendari de les proves. Les dates de les inscripcions estan pendents de concretar-se. A l’apartat de les proves d’accés al CPD podeu consultar tota la informació sobre el calendari de les proves, l'oferta de places, el contingut i les ponderacions.

Pel que fa al Conservatori Superior de Dansa (CSD), ja s’han publicat les bases de les proves per especialitat, Coreografia i Interpretació o Pedagogia de la Dansa, així com el calendari de les proves. Per ampliar la informació, les persones interessades poden assistir a les portes obertes (les dates previstes inicialment s'han suspès i es reprogramaran)*, així com unes classes de dansa gratuïtes que també estan pendents de concretar-se. Trobareu tota la informació relacionada a l’apartat proves d’accés al CSD i a l’apartat de portes obertes del CSD.

Finalment, l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), ha publicat les bases de les proves per a cada especialitat, Escenografia, Direcció i Dramatúrgia i Interpretació, així com el calendari de les proves. Les dates sobre les inscripcions, portes obertes per especialitats estan pendents de concretar. 

D’altra banda, també està previst de concretar quan es farà un curs gratuït sobre Escenografia i Direcció i dramatúrgia adreçat especialment a les persones interessades en formar-se en aquestes especialitats a l'ESAD, que s'ha ajornat i es reprogramarà tan aviat com sigui possible.

Tota la informació sobre les proves d’accés de l’ESAD la podeu trobar en aquest apartat.

Per més informació o dubtes us podeu adreçar a la Secretaria Acadèmica General de l’Institut del Teatre, els dilluns i dimecres de 9 h a 17 h ininterrompudament, i els dimarts, dijous i divendres de 9 a 15 h,  a la plaça Margarida Xirgu, s/n. 08004 Barcelona, per telèfon al 93 227 39 55 o bé per correu electrònic a secretaria@institutdelteatre.cat

Admissió a l'ESTAE

L’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) ha publicat també la informació sobre el procés d’admissió i inscripció pel curs 2020-21 en les tres especialitats que ofereix: tècniques de so, maquinària escènica i luminotècnia.

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya, per a una formació corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

Per dubtes i més informació podeu adreçar-vos a la Secretaria Acadèmica de l'ESTAE, de 9 a 14 hores de dilluns a divendres, a la Plaça Didó, 1 de Terrassa o bé per telèfon al 93 788 74 40 o el correu electrònic  estae@institutdelteatre.cat

*ATENCIÓ! Atenent a l'actual situació de salut pública per fer front al COVID-19 les dates de portes obertes al CSD i ESAD i el curs d'Escenografia i Direcció i Dramatúrgia i les classes obertes del CSD s'han ajornat (sense data). Tan aviat com sigui possible s'anunciaran les noves dates. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x