Logo Institut del Teatre

Portes obertes al març i classes de demostració gratuïtes a l’abril, al Conservatori Superior de Dansa

Comparteix

12.2.2020

Portes Obertes del CSD 2020

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre ofereix dues jornades de portes obertes per tal de donar a conèixer els seus estudis de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa a futurs estudiants.

Les portes obertes tindran lloc el dimecres 25 i el dijous 26 de març, a partir de les 9 h del matí. Les sessions s’iniciaran a l’Auditori de l’Institut del Teatre, amb una xerrada informativa sobre els estudis i les proves d’accés. Tot seguit, es farà un recorregut per diferents espais de les instal·lacions i es visionaran diverses de les aules de l’escola per tal de veure com són les classes pràctiques.

Podeu consultar el programa de les portes obertes en aquest document (pdf).

Per a participar a les portes obertes cal inscriure’s enviant un correu electrònic abans del 25 de març a csdansa.it@institutdelteatre.cat.

Classes de demostració a l’abril

Per tal que els futurs estudiants del CSD coneguin amb més profunditat els estudis del centre, el dissabte 18 i el diumenge 19 d’abril, es duran a terme unes classes obertes i gratuïtes (7 € en concepte d'assegurança), que seran impartides per professorat del centre en les instal·lacions de l’Institut del Teatre de Barcelona.

En total, es faran tres sessions de caire pràctic on s’abordaran, entre d’altres aspectes, el treball tècnic, la improvisació vinculada amb l’escalfament, la reflexió des d’una perspectiva teòrica, així com la composició d’una petita peça. La darrera sessió consistirà en una sessió enfocada a explicar els estudis i les proves d’accés, i a resoldre dubtes. Podeu consultar els horaris i temàtica de les sessions en l'apartat de portes obertes.

Per a participar en les sessions de demostració cal inscriure’s emplenant aquest formulari.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x