Logo Institut del Teatre

Alumnes d’escenografia participen al Festival Llum BCN

Comparteix

13.2.2020

llum bcn.jpg

Els dies 14, 15 i 16 de febrer se celebra al barri de Poblenou una nova edició del Festival Llum Barcelona amb la participació d'estudiants de l'Institut del Teatre.

En concret, els alumnes Xènia Cubí, Elisabet Callén, Celina Chavat i Ivan Garcia, que cursen l’assignatura “Il·luminació i performance” de l’especialitat d’Escenografia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), presentaran la instal·lació “Isondúes”, al número 152 del carrer Sancho de Ávila de Poblenou (L en el mapa), tutoritzada per la professora Xesca Salvà.

La instal·lació pretén donar vida a un pati/passatge d'una escola amb la participació dels veïns, que en entrar rebran una llumeta i tindran diferents propostes per llançar-la dins la gespa, on hi haurà també uns leds amb diversos efectes i moviments. Es tracta, doncs, d’una intervenció col·lectiva, un diàleg a dues bandes. 

Novena edició del festival

Aquest festival, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), es duu a terme des de fa nou anys amb motiu de la festa major d’hivern de Santa Eulàlia, copatrona de la ciutat de Barcelona, i aquest és el tercer any que es fa als carrers del barri de Poblenou. 

Llum BCN compta amb la participació d’una vintena d’artistes, dissenyadors i arquitectes d’arreu del món que exploten les possibilitats que ofereixen noves tècniques com la il·luminació dinàmica, la projecció a gran escala i els entorns interactius a l’espai urbà. 

D’entre les propostes que es podran veure aquests dies, destaquen les quinze instal·lacions d’escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x