Logo Institut del Teatre

Simulacre de proves d’accés al Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

26.2.2020

2a fase Dansa en Xarxa 2020

Els alumnes que vulguin presentar-se a les proves d’accés del Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l'Institut del Teatre, tenen l’oportunitat de fer un simulacre de prova del nivell d’entrada a 1r, 2n i 3r curs de l’especialitat triada, dansa clàssica, contemporània o espanyola, de forma totalment gratuïta.

Divendres 24 de gener s’inicia el període d’inscripcions per aquestes sessions de simulacre, que es duran a terme en dissabte els dies 7, 14 i 21 de març. Cada sessió es dedicarà a una de les especialitats que s’imparteixen al CPD, dansa clàssica, contemporània i espanyola, amb dos nivells diferenciats, un pels alumnes que es volen presentar a les proves del 1r curs i un segon nivell per alumnes que vulguin incorporar-se al 2n o 3r curs.

Totes les sessions són gratuïtes i impartides pels docents del Conservatori Professional de Dansa. Els alumnes interessats poden venir acompanyats dels seus docents, que podran fer un seguiment del simulacre de proves i rebran les observacions dels docents del CPD sobre els alumnes que es presentin de la seva escola.

Aquestes classes pretenen ser un ajut i orientar els alumnes i els seus mestres sobre el nivell dels ballarins, així com sobre l'especialitat que els interessa, però en cap cas tenen valor com a prova d’accés.

Per més informació i inscripcions, podeu consultar aquest apartat de la web.

Dansa en Xarxa: connectant amb les escoles de dansa des del 2014

Aquestes sessions són la segona fase del projecte Dansa en Xarxa, un programa que neix l’any 2014 per tal d’afavorir la comunicació i la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre i les escoles de dansa del país.

Per fer-ho, es duen a terme diverses activitats al llarg del curs. La primera fase del programa Dansa en Xarxa es va realitzar el mes de novembre i va consistir en tres masterclass i 5 classes de dansa per especialitat que es van dur a terme a Celrà, a les terres de l’Ebre i a Barcelona i on hi van participar uns 300 alumnes de diverses escoles de dansa, amb edats compreses entre els 8 i els 12 anys.

Dansa en Xarxa es completa amb una formació adreçada a docents d'escoles de dansa i els seus alumnes per especialitats. El 25 de gener i el 8 de febrer es faran les dues darreres sessions d’aquesta formació, que va sorgir el curs 2015-16 com a resposta a la demanda de diverses escoles de posar en comú les eines pedagògiques que ens ajuden a enfocar la docència de la dansa.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x