Logo Institut del Teatre

Tres espectacles del Festival de Teatre en Francès de Barcelona a l’Institut del Teatre

Comparteix

7.2.2020

Festival de Teatre en Francès. Edició 2020

Del 4 al 16 de febrer se celebra una nova edició de Oui!, el Festival de Teatre en Francès de Barcelona. Aquesta serà la quarta edició d’un certamen impulsat per Mathilde Mottier i François Vila, directors de la companyia Mise en Lumière de París, que compta amb la complicitat de diversos espais de la ciutat, entre ells l’Institut del Teatre.

El Festival vol ajudar a descobrir obres de teatre contemporani en aquesta llengua, així com els seus autors, directors, intèrprets i altres agents de l'escena francòfona. En aquest sentit, el Teatre Estudi i el Teatre Ovidi Montllor de l’Institut del Teatre acolliran tres espectacles en llengua francesa i subtitulats en castellà els dies 8, 11, 12 i 13 de febrer.

El dissabte 8 de febrer, a les 20 h, es representarà al Teatre Ovidi Montllor “Je ne marcherai plus dans les traces de te pas” (No caminaré més seguint les traces dels teus passos) d’Alexandrea Badéa on a través de tres sociòlegs que fan un viatge a l'Oest d'Àfrica per estudiar els impactes dels programes humanitaris es parla de les relacions de poder i els jocs de dominació.

Dimarts 11 de febrer, a les 10.30 h (funció escolar) i a les 20 h,  es podrà veure al Teatre Estudi “Mon livre de la jungle (my calais story)” (El meu llibre de la selva), escrita, dirigida i interpretada per Céline Brunelle, on a través d’un recorregut personal amb immigrants el juliol de 2014, delibera sola a escena en un espectacle on el so i la imatge s'enganxen a la pell.

També al Teatre Estudi però dimecres 12 de febrer, a les 20 h, i dijous 13 de febrer, a les 20 h, Giovanni Vitello es converteix en “Onysos le Furieux” (Onisis el furiós), un home, impotent, sol, assegut a un banc en una estació de metro de Nova York on a través d’un monòleg remuntarà mil·lennis fins a trobar la ciutat de Tepe Sarab.

Paral·lelament als espectacles, dilluns 3 de febrer, a les 20 h es podrà assistir a la xerrada amb Roberto Romei i Ramon Vila, professors de l'ESAD, al voltant de la traducció de "Juste la fin du monde" de Jean-Luc Lagarce. 

La resta d’espectacles del Festival es duran a terme a l’Institut Français, a l'espai Dau al Sec i a la sala Nau Ivanow. Podeu consultar tota programació i adquirir les entrades en aquest enllaç.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x