Logo Institut del Teatre

Portes obertes del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

26.2.2020

Portes obertes CPD 2020. Imatge: Mariona Olmos

El Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) de l'Institut del Teatre organitza una jornada de portes obertes el dissabte 7 de març per a totes les persones interessades en cursar el grau professional de dansa.

Es duran a terme tres sessions matinals, a les 10, 11 i 12 h, on s'informarà sobre l'oferta d'estudis integrats d'ESO i el Grau Professional de Dansa, i de la línia de Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Conservatori Professional de Dansa.

Les sessions informatives, de 45 minuts de durada, es faran a l’Auditori de l'Institut del Teatre i posteriorment es farà una visita guiada per les instal·lacions del centre, així com una petita mostra de dansa de les tres disciplines que s’imparteixen (clàssica, contemporània i espanyola), a càrrec dels alumnes.

L'entrada és lliure, sense inscripció prèvia, i els grups s'organitzaran per ordre d'arribada.

El Conservatori Professional de Dansa

L'EESA/CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa clàssica, Dansa contemporània o Dansa espanyola. Creat l’any 2001, és l’únic centre de l’Estat espanyol amb els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. 

Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys. 

L’ingrés a aquests estudis s'aconsegueix superant una prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Les proves es realitzen entre els mesos d’abril i maig, en dates pendents de publicació. Per a més informació podeu consultar l’apartat de les proves d’accés a l’EESA/CPD

Aquestes sessions són exclusives dels ensenyaments del Grau Professional de Dansa. Les sessions informatives dels ensenyaments del Títol Superior de Dansa o del Títol Superior en Art Dramàtic de l'Institut del Teatre tindran lloc segons el calendari que es publicarà properament en aquest web. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x