Logo Institut del Teatre

“Flam” i “Bruels”, dos projectes impulsats per l’Institut del Teatre, a la cartellera teatral de novembre

Comparteix

14.11.2019

Bruels i Flam, dos muntatges de graduats que es poden veure aquest novembre a les cartelleres

A partir del 21 de novembre es podrà veure, al Teatre Lliure de Gràcia i a la Sala Beckett, «Flam» i «Bruels», dos espectacles impulsats per l’Institut del Teatre orientats a facilitar la inserció laboral dels graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) 

«Flam», dirigit per Roger Bernat i la companyia FFF, és el tercer muntatge del projecte IT Teatre que ofereix l'oportunitat als graduats de participar en un procés creatiu i de producció complet que culmina amb l'estrena i representació en temporada d'un espectacle.

L’obra, que es va estrenar al juliol al Centre de Cultura Contemporània (CCCB) en el marc del Festival Grec,  pren la forma d’una partitura exclamativa, on sense cap justificació i sense un context moral que ho aprovi o desaprovi, els intèrprets ploren i riuen. Bernat proposa jugar únicament amb les emocions en un muntatge escènic que no deixa indiferent l’espectador.

Els graduats d’Interpretació que formen part de l’equip d’IT Teatre 2019 són Alba Aloy, Adrià Ardila, Hodei Arrastoa, Marta Borràs, Alba Duño, Mireia Lorente-Picó, Antoni Mas, Jose Luis Oliver i Eva Ortega. Alhora, també són part d’IT Teatre el graduat de Direcció i dramatúrgia, Nicolás Jongen i els graduats en l’especialitat d’Escenografia, Albert Chamorro, Adriana Parra i Núria Vila.

«Flam» es pot veure al Teatre Lliure de Gràcia del 21 al 24 novembre. Podeu ampliar la informació de l’espectacle en aquest reportatge al director Roger Bernat del programa de la Xarxa "Teló de Fons".

D’altra banda, la Sala Beckett acull del 21 de novembre a l’1 de desembre «Bruels», el muntatge de la companyia La Llarga guanyador del Premi Adrià Gual 2018 de l’Institut del Teatre.

Aquest premi neix l’any 2012 amb l’objectiu de donar suport i impulsar la producció i exhibició d'un muntatge d'arts escèniques a partir de projectes d'escenificació que combinin professionalitat, qualitat i creativitat.

«Bruels», parteix d'una llegenda popular empordanesa per parlar sobre els silencis i els mots que oblidem. La companyia La Llarga, formada pels graduats de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Oriol Morales, Joan Marmaneu i Ona Grau, neix a Mallorca i ha anat incorporant nous llenguatges escènics que van del bufó al contacontes passant pel radioteatre.

L’espectacle es va estrenar també el mes de juliol dins del Festival Grec, a l’Espai Lliure del Teatre Lliure. En aquesta entrevista amb Oriol Morales, podeu ampliar la informació de l’espectacle.


Continguts relacionats

  • Flam, muntatge d'IT Teatre 2019
  • Bruels, Premi Adrià Gual 2018
  • Flam, muntatge d'IT Teatre 2019
  • Bruels, Premi Adrià Gual 2018

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x