Logo Institut del Teatre

Nou espectacle del cicle els Dijous a l’IT de Vic

Comparteix

22.11.2019

Nova edició del cicle Els Dijous a l'IT

El dijous 28 de novembre es podrà veure dins del cicle d'arts escèniques Els Dijous a l'IT al Centre d’Osona de l’Institut del Teatre a Vic“Silence” de Nico Jongen i el col·lectiu Ça marche.

El mes d'octubre es va iniciar la divuitena temporada d'aquest cicle, que es fa un cop al mes, els dijous, a les 21 h, i que pretén, d’una banda, promoure la inserció laboral dels graduats de l’Institut del Teatre, oferint-los espais on poder exhibir les seves creacions escèniques, i de l’altra, oferir al públic osonenc una oferta cultural atractiva i de qualitat, donant a conèixer les creacions de joves artistes emergents.

La nova edició dels Dijous a l’IT es va inaugurar el dijous 31 d’octubre, amb “Bollywood, Bombay, Barcelona”, de la companyia Dúo Fácil formada pels graduats de l'ESAD, Marc Tarrida, Abel Reyes i Francesc Marginet i dirigida pel professor de l'ESAD Juanjo Cuesta-Dueñas. La peça utilitza l’humor i la tragicomèdia per posar en escena la decepció que comporta el despertar del somni migratori, quan les il·lusions no es corresponen amb la realitat.

Aquest mes de novembre l’espectacle programat és “Silence” de Nico Jongen i el col·lectiu Ça marche. En aquest cas els nens prendran l’escenari el 28 de novembre per dialogar.

El cicle acabarà l’any amb “Cristian III” de la companyia Tdetullido, formada per graduats de l’ESAD i amb el treballador de l’IT Cristian Génova com a protagonista. Es tracta d’un espectacle basat en el personatge de Shakespeare Ricard III que es podrà veure el 12 de desembre.

Les funcions en el marc dels Dijous a l'IT continuaran a partir de gener de 2020 amb noves representacions. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x