Logo Institut del Teatre

S'inicien els projectes becats d'arts escèniques aplicades

Comparteix

27.9.2019

Projecte Les veus del Mar. Trobades inicials

"Les veus del mar" de Carolina Llacher i "Desenfocats" de Raquel Cors, els dos projectes d’arts escèniques aplicades becats per l’Institut del Teatre aquest 2019, ja són una realitat.

“Les veus del mar”, el projecte de la graduada de Direcció i Dramatúrgia de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) Carolina Llacher, vol donar veu a les persones migrades que creuen el mar buscant un futur millor. Es desenvoluparà durant sis mesos en tres fases diferenciades i actualment s’està duent a terme la primera fase, el contacte amb diverses entitats que agrupen persones migrades per crear un grup de treball. Posteriorment es durà a terme durant quatre mesos un taller per crear una història i expressar-la de forma artística en un espectacle final que es mostrarà en diverses escoles i instituts.

D’altra banda, el projecte “Desenfocats”, de la titulada del postgrau d’arts escèniques i acció social de l’Institut del Teatre, Raquel Cors, vol treballar les múltiples identitats dels joves de Montcada i Reixac per tal de crear una obra col·lectiva on es doni veu a les seves vivències i necessitats. Actualment estan obertes les inscripcions i a l’octubre s’iniciarà l’activitat a Can Tauler, l’Espai Jove de Montcada i Reixac. Al febrer es podrà veure el resultat final en una posada en escena oberta al públic.

Aquesta és la quarta edició de les beques d’arts escèniques aplicades de l'Institut del Teatre, que tenen per finalitat donar suport a propostes que utilitzin les arts escèniques com a mitjà d’intervenció comunitària, educativa o de salut. Aquest ajut s'emmarca dins de les accions que duu a terme I'lnstitut del Teatre per tal de potenciar la inserció professional dels graduats i de les graduades de les escoles superiors de l'lnstitut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x