Logo Institut del Teatre

Participem al workshop internacional sobre escenografia i espai públic “Dialogues with-in the city”

Comparteix

16.9.2019

Serge Von Arx, dir. artístic escenografia Norwegian Theatre Academy. Fotografia: Teatre Lliure

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre col·labora en el workshop internacional sobre escenografia i espai públic “Dialogues with-in the city” que organitza el Teatre Lliure conjuntament amb la Norwegian Theatre Academy del 17 al 21 de novembre.

L’objectiu d’aquesta trobada acadèmica, que es realitzarà a porta tancada, és crear un diàleg entre els alumnes de diverses disciplines artístiques i culturals, destinat a alimentar els processos creatius i partint de l'experiència de l'espai-ciutat. Una interacció sensorial a l'entorn de Montjuïc que treballarà aspectes com el so i el ritme, entre d'altres.

Dirigit per Serge Von Arx, arquitecte i director artístic del departament d’escenografia de la Norwegian Theatre Academy, compta amb la participació de diversos alumnes de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC), l’ESAD - Escola Superior d'Art Dramàtic de l'Institut del Teatre, l’ESMUC - Escola Superior de Música de Catalunya i l’Escola d'Hostaleria Hofmann de Barcelona.

Tots els estudiants, provinents dels camps de la cuina, la música, l'arquitectura i l'escenografia en grups mixtos identificaran diferents idiosincràsies urbanes amb les quals treballaran durant el període del taller.

El Workshop parteix de l’escenografia per tal d’activar l’espai públic mitjançant la creació d’intervencions físiques que iniciïn o catalitzin activitats de l’ésser humà amb les seves històries, necessitats, desitjos i somnis.

Els alumnes de l’ESAD que participen son Xènia Cubí, Ona Guilera i Josep Pijuan.  Les sessions seran en anglès, conduïdes pel compositor i comissari d'exposicions Lars Petter Hagen, la directora Sodja Zupanc Lotker i el mateix Serge von Arx.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x