Logo Institut del Teatre

Tret de sortida al curs 2019-2020 a les escoles de l’Institut del Teatre

Comparteix

12.9.2019

Alumnes de Batxillerat del CPD

El curs escolar 2019-2020 ha arrencat oficialment aquest dijous, 12 de setembre, amb absoluta normalitat a totes les escoles de l’Institut del Teatre. El Conservatori Professional de Dansa/Escola integrada de dansa i ESO-Batxillerat (CPD), el Conservatori Superior de Dansa (CSD), l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) i l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE) han obert les portes als més de 600 estudiants que enguany es formaran a les seves aules. A més, en els propers dies s’iniciaran les classes de postgraus i altres cursos de formació continuada.

Al CPD, els alumnes han començat les classes d’ESO i Batxillerat d’Arts que es duen a terme al matí, i a la tarda, començaran les impartides per obtenir el títol de grau professional de dansa en les diferents especialitats (dansa clàssica, contemporània o espanyola). En aquest curs es consolida l’oferta d’estudis de Batxillerat d’Arts, després que en l’anterior sortís la primera promoció d’alumnes que van finalitzar el segon de Batxillerat i que es van presentar a la selectivitat.

Els estudiants de 1r a 3r curs del CSD, tant de l’especialitat de Pedagogia de la dansa com de Coreografia i interpretació, participen durant aquest mes en els intensius, sessions especialitzades que han triat com a matèries optatives. Els estudiants de 4t curs s’incorporaran a l’octubre, que és quan comencen oficialment les classes.

Pel que fa als estudiants de l’ESAD, tant de les especialitats d’Interpretació, Direcció i dramatúrgia, com Escenografia, també han tornat a les aules. Precisament, aquests primers dies tots ells treballen plegats en les pràctiques comunes.

Els estudiants de l’ESTAE també han començat avui a Terrassa les classes en les tres especialitats que s’imparteixen: Luminotècnia, Tècniques de so i Maquinària escènica.

Malgrat que el curs s’inicia formalment avui, l’acte d’inauguració oficial tindrà lloc el 7 d’octubre, a les 12 h, al Teatre Ovidi Montllor. Serà un esdeveniment amb parlaments i actuacions dels estudiants de diferents escoles, del qual en donarem detalls més endavant.


Continguts relacionats

  • Estudiants del CSD
  • Estudiants de l'ESAD
  • Alumnes del CPD fent una classe de dansa
  • Classe teòrica de l'ESTAE

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x