Logo Institut del Teatre

Nova edició del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET), amb la UAB, la UPF i la UPC

Comparteix

6.9.2019

MUET

Un any més, en el curs 2019-2020 es posarà en marxa una nova edició del Màster Universitari en Estudis Teatrals (MUET), coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Institut del Teatre, amb la col·laboració de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la participació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

El màster, que ofereix una titulació homologada a la Unió Europea, està ideat per afavorir la reflexió teòrica de les arts escèniques des de diverses perspectives metodològiques, i alhora facilitar eines per al seu estudi i anàlisi. El període de matriculació estarà obert fins a l’octubre, data de l’inici de les classes.

En l’edició del 2019-2020, el màster continuarà tenint dues especialitats: Història i Teoria de les Arts Escèniques, que dona prioritat als discursos teòrics i historiogràfics, i Teoria i pràctica dels Processos Creatius, que posa l'accent en la investigació a través de la pràctica. Atenent a les dues especialitats, el MUET interessa tant a les persones que responen a un perfil més de creadors com als estudiosos. Com a novetat respecte edicions anteriors, en diversos mòduls del màster es programaran tallers i conferències a càrrec de professionals.

En tant que el màster és interuniversitari, les classes (que són presencials) s’imparteixen en els diferents centres implicats en la seva organització: la UAB (Facultat de Filosofia i Lletres), la UPF (Facultat d’Humanitats i Departament de Traducció i Ciències del Llenguatge) i l’Institut del Teatre.

Des del màster es pot accedir als estudis de Doctorat d’estudis teatrals de la UAB o de qualsevol altra universitat europea.

Per més informació consulteu la web del màster.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x