Logo Institut del Teatre

Nou període d’admissions a l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle

Comparteix

19.7.2019

Estudis ESTAE

Des del 22 de juliol i fins l'1 de setembre us podeu inscriure en segona convocatòria als estudis de tècniques de l'espectacle que ofereix l'Institut del Teatre a través de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE).

L’ESTAE atorga una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya , per a una formació corresponent, en el seu format, a estudis de formació professional de grau superior. És l’únic centre de Catalunya que ofereix aquesta formació altament especialitzada en l’espectacle en viu.

A través del centre del Vallès de l'Institut del Teatre, a Terrassa, ofereix les especialitats de so, luminotècnia i maquinària escènica amb la col·laboració de la Universitat Politècnica de Catalunya en les matèries tecnològiques i la de nombrosos professionals del sector com a professors especialistes. 

Per accedir a aquest estudis de dos anys de durada i format de cicle formatiu de grau superior, es requereix el batxillerat en qualsevol de les seves modalitats, haver cursat un cicle formatiu de grau mig amb la prova d’accés als cicles formatius de grau superior o un títol oficial superior a qualsevol dels anteriors.

No obstant això, podran inscriure’s a l’escola els aspirants que no tinguin els requisits acadèmics i que acreditin experiència laboral relacionada amb les competències professionals d’aquests estudis. La inscripció està condicionada a la valoració individual del seu CV professional.

Consulteu la informació i el formulari d'inscripció en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x