Logo Institut del Teatre

Bons resultats dels alumnes de batxillerat de l’Institut del Teatre a les PAU

Comparteix

1.7.2019

primera promoció de batxillerat en Arts de l'Institut del Teatre

Els deu alumnes de la primera promoció del Batxillerat en Arts del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre que s'han presentat a les proves d’accés a la universitat (PAU) han obtingut molts bons resultats. I un alumne, en concret, fins i tot ha obtingut una distinció de la Generalitat per haver rebut una qualificació superior a 9 en les proves.

En general, la nota que han obtingut els alumnes del CPD a les PAU és força similar a la mitjana que van obtenir durant el batxillerat, fet que reafirma el bon treball que ha fet l’equip docent amb els alumnes d’aquesta primera promoció. Les notes de selectivitat més altes que han tret els alumnes de l’Institut del Teatre han estat un 9,1, un 8,6 i un 8,2. 

Distinció per a un alumne

Bernat Martínez Sardà, alumne del Conservatori Professional de Dansa ha rebut una distinció PAU 2019. El president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, van entregar el 19 de juliol les distincions de les proves d'accés a la universitat (PAU) a 698 estudiants (d'un total de 33.944 que s'hi van presentar) per haver obtingut una qualificació igual a superior a 9 en la fase general. Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions de les PAU per reconèixer públicament l'esforç dels estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves.

L’Institut del Teatre imparteix el Batxillerat Integrat d’Arts i Dansa des del curs 2017-2018, fet que ha suposat un canvi substancial que reverteix en la qualitat educativa que s’ofereix a l’alumnat. Per poder compaginar els estudis acadèmics amb els professionals de dansa, l’alumnat fa una reducció de les hores lectives que figuren al Decret d’ensenyament (amb una assignatura de modalitat que es cursa en línia i la convalidació de les assignatures específiques), la qual cosa, com ha quedat demostrat amb les PAU, no afecta la qualitat de l’aprenentatge. 


Continguts relacionats

  • Acte de lliurament de les distincions PAU 2019
  • Distinció atorgada a l'alumne Bernat Martínez

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x