Logo Institut del Teatre

3a edició del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social organitzat amb l'ESMUC i Xamfrà

Comparteix

10.9.2019

Postgrau Arts Escèniques i Acció Social

Fins al 18 de setembre estan obertes les inscripcions a la tercera edició del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social que organitzen l’Institut del Teatre, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i Xamfrà.

En els últims anys són cada vegada més freqüents els projectes i actuacions socials i comunitaris que recorren a les arts escèniques per aconseguir millorar el seu impacte. Les propostes escèniques que es generen en contextos socials pateixen, però, sovint, de baixa qualitat artística.

El postgrau capacita per a intervenir com a creadors, ajudants, promotors, productors, programadors, avaluadors o generadors de projectes d’arts escèniques aplicades a la comunitat en múltiples àmbits pedagògics i socials.

El seu pla d'estudis configura un marc formatiu global per endinsar-se, amb garanties de qualitat i rigor, en la pràctica de les arts escèniques aplicades, especialment en els àmbits de la música, la dansa i el teatre.

La formació s’adreça tant a graduats i professionals de l’àmbit de les ciències socials, de l’educació i de les arts escèniques com a qualsevol persona interessada en les arts escèniques com a mitjà d'empoderament personal.

El Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social es farà del 18 d'octubre de 2019 al 13 de juny de 2020 a l’Institut del Teatre en caps de setmana. Disposa d’un quadre de professionals suficientment ampli i variat per poder tutoritzar adequadament projectes enquadrats en les arts escèniques aplicades i una àmplia possibilitat d’aplicació de projectes en contextos comunitaris reals en el territori.

Podeu consultar el programa del postgrau, equip docent, calendari, preus i matrícula en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x