Logo Institut del Teatre

La dansa posa punt final al curs 2018-19 del Conservatori Superior de Dansa

Comparteix

18.6.2019

Treball final de l'alumna de coreografia i interpretació Carmen Muñoz

Des de dimecres 19 de juny al dissabte 22 de juny els alumnes del Conservatori Superior de Dansa (CSD) posen el punt final al curs acadèmic 2018-19 amb un seguit d’actuacions i presentacions de treballs.

Les alumnes que es graduen enguany de l’especialitat de pedagogia de la dansa Maria Pichín, Sara Hernández i Ana Estela Navarro exposen els seus treballs finals els dies 20 i 21 de juny, una activitat que és oberta al públic.

També és d’accés lliure les actuacions de les alumnes de l’especialitat de coreografia i interpretació Iris Allain, Irene García i Alma Steiner, que també presenten els seus treballs finals amb diverses peces de repertori o de creació pròpia el dimecres 19 de juny i el divendres 21 de juny.

El divendres 21 de juny a l’aula doble es farà a les 13h la presentació de repertoris dels alumnes, amb la presència també d’usuaris de la  Fundació ASPACE Catalunya que han dut a terme el projecte Cossos en comú, un taller de dansa inclusiva amb la participació dels alumnes de l'especialitat de pedagogia de la dansa del CSD i persones amb paràlisi cerebral de la fundació.

El mateix divendres però a les 18.30h, es durà a terme al Teatre Estudi la presentació de tallers dels alumnes de tercer de coreografia i interpretació, una activitat oberta al públic que donarà pas després a les 20.30h al Teatre Ovidi Montllor a les peces d’Irene García i Alma Steiner.

Dissabte 22 de juny es farà la cloenda de la segona etapa del Laboratori d’Investigació des del Flamenc de l’IT, un projecte impulsat pel professor Juan Carlos Lérida l’any 2017 amb l’objectiu d’instaurar la investigació teòrica- pràctica en l’àmbit del flamenc. Aquest punt de trobada entre artistes, investigadors i tèorics es traduirà dissabte amb una acció oberta al públic a un solar del costat de l’Institut del Teatre, El Solar de la Puri, on a partir de les 13h es durà a terme el  laboratori i es clourà amb un dinar popular.

El mateix dissabte 22 a les 18h al Teatre Estudi acollirà la presentació de diversos projectes realitzats aquest any com son el projecte de dansa a la presó de WAD-Ras, el projecte Cossos en Comú, el Laboratori d’Investigació del Flamenc o la trobada a València de la Xarxa de Conservatoris de Dansa.  Des d’aquest dijous també es podrà veure al bar una exposició de fotografies sobre els projectes.

A les 19.30h al Teatre Ovidi Montllor es clourà oficialment el curs acadèmic del CSD amb diverses actuacions dels alumnes  i una festa final a l’atri amb DJ Julio.

La setmana següent, el 28 de juny, es podran veure dos treballs finals més de les alumnes Marina Rojas, de pedagogia de la dansa, i Hanna Tervonen, de coreografia i interpretació.


Continguts relacionats

  • Taller de dansa inclusiva amb ASPACE. Fotografia de Roger Rosell
  • Laboratorio de Investigación desde el Flamenco IT
  • Activitat del Laboratorio de Investigación desde el Flamenco IT
  • Projecte de dansa a la presó Wad Ras, realitzat el curs 2018-2019 per estudiants del Conservatori Superior de Dansa

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x