Logo Institut del Teatre

Prèvies de «Flam», nova producció d’IT Teatre que s'estrena al Grec al juliol

Comparteix

25.6.2019

Flam, tercera producció d'IT Teatre. Fotografia: Rosa Codina

«Flam», muntatge dirigit per Roger Bernat i títol de la tercera producció sorgida del projecte pedagògic IT Teatre de l’Institut del Teatre, arriba als escenaris. Tot i que l’estrena oficial serà de l’11 al 14 de juliol al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en el marc del Festival Grec, hi ha programades diferents representacions prèvies des de mitjans de juny que portaran l’espectacle a València, Terrassa i Vic.

Així, el divendres 28 de juny, a les 20 h, es farà un assaig obert i gratuït al Teatre Alegria de Terrassa i el dijous 4 de juliol, a les 20 h, també amb entrada lliure, es veurà al Teatre Sala Laboratori de Vic, en el marc del Cicle Dijous a l'IT. El dissabte 15 de juny, a les 20.30 h, es va poder veure una funció prèvia de «Flam» al Teatre Principal de València, en el marc del Festival Tercera Setmana

De tota manera, «Flam» és una peça viva que està en procés de creació contínua. En aquest sentit, el muntatge definitiu s’estrenarà al Festival Grec, en el marc del qual hi ha previstes quatre representacions al CCCB. L’obra pren la forma d’una partitura exclamativa, on sense cap justificació i sense un context moral que ho aprovi o desaprovi, els intèrprets ploren i riuen. De fet, «Flam» posa les emocions en el punt de mira, i promet ser una proposta escènica emocionant i desballestadora, en la qual Bernat es proposa jugar únicament amb les emocions.

IT Teatre, projecte pedagògic

IT Teatre és un projecte pedagògic de l’Institut del Teatre orientat a facilitar la inserció dels graduats i graduades de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) en l’àmbit teatral. Entès com el darrer pas pedagògic i el primer contacte amb la realitat de la professió, proporciona als estudiants que han finalitzat la seva formació a l’Institut del Teatre el fet de poder participar en un procés creatiu i de producció complet. El període d’aprenentatge i treball culmina amb l’estrena i representació de la peça artística en el circuit professional.

Els graduats d’Interpretació que formen part de l’equip d’IT Teatre 2019 són Marta Borràs, Antoni Mas, Adrià Ardila, Hodei Arrastoa, Alba Duño, Alba Aloy, Mireia Lorente-Picó, José Luís Oliver i Eva Ortega. Alhora, també són part d’IT Teatre el graduat de Direcció i dramatúrgia, Nicolás Jongen i les graduades en l’especialitat d’Escenografia, Adriana Parra i Núria Vila.

«Flam» és una producció de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, amb el Grec Festival de Teatre de Barcelona, el CCCB, el Festival Tercera Setmana de València i Elèctrica Produccions, i amb la col·laboració del Teatre Principal d’Olot, el Teatre Alegria de Terrassa i el Teatre Laboratori de Vic.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x