Logo Institut del Teatre

Nous espectacles dels alumnes d’interpretació, oberts al públic

Comparteix

27.5.2019

Musical "de quan somiava" dirigit per Jordi Prat. Alumnes de 3r interpretació. Curs 2017-2018

Els alumes de tercer d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) representen sis espectacles oberts al públic, des del 23 de maig i fins el 9 de juny de dijous a diumenge.

Cada setmana es podran veure dos espectacles que son el resultat final de l’assignatura projecte 3 d’interpretació. Les escenografies dels muntatges van a càrrec de graduades i alumnes de l’especialitat d’escenografia de l'escola 

Els muntatges de la primera setmana es podran veure al Centre del Vallès de l’Institut del Teatre, a la Sala Maria Plans i al Teatre Alegria de Terrassa, i compten amb la participació també dels alumnes de primer curs de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), a través de l'assignatura de taller pràctic 3, concebuda com una pràctica professional on l’alumnat de l’ESTAE s’incorpora a un projecte que s’està creant per tal d’acabar de donar-li forma a sobre l’escenari. Així, s’encarreguen del muntatge i execució de tota la part tècnica: maquinària escènica, so i il·luminació.

Del 23 al 26 de maig es podrà veure a la Sala Maria Plans de Terrassa “Questió d’identitat”, amb els alumnes d’interpretació de teatre físic, sota la direcció d’Andrés Corchero, mentre que el Teatre Alegria acollirà el muntatge “Instintània” amb la direcció d’Alfred Casas i els alumnes de l’itinerari de teatre visual.

Del 30 de maig al 2 de juny es podran veure, a l’aula S4.4 i al Plató, “El motor de l’aigua”, dirigit per Antonio Simón, i  el muntatge dirigit per Israel Solà "El drac d'or", tots dos amb els alumnes d’interpretació de text, mentre que del 6 al 9 de juny, la sala Scanner i el Teatre Estudi acolliran “Amor i informació” dirigit per Roberto Romei i el musical “Hamlet Follies 1” amb direcció de la professora Gemma Beltran.

Podeu consultar els detalls de tots els espectacles, amb els alumnes participants i les hores de les funcions en el següent enllaç.

Tots els espectacles són gratuïts, amb l’entrada condicionada a l’aforament de la sala. Cal recollir l’entrada des de dues hores abans de l’espectacle a la taquilla de l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x