Logo Institut del Teatre

IT Dansa torna al Gran Teatre del Liceu, del 19 al 25 de maig

Comparteix

10.5.2019

IT Dansa al Gran Teatre del Liceu. Fotografies: Frank Thibault i Rakel Kros

IT Dansa, la Jove Companyia de dansa de l’Institut del Teatre, actuarà del 19 al 25 de maig a l’escenari del Gran Teatre del Liceu per presentar un espectacle adreçat al públic familiar. Del dilluns 20 al divendres 24 de maig, a les 11 h, es faran funcions escolars incloses en el marc de la programació d’El Petit Liceu, cicle impulsat pel Gran Teatre del Liceu amb l’objectiu d’apropar els més petits al món del teatre, la dansa i l’òpera. D’altra banda, el diumenge 19 de maig, a les 11 h, i el dissabte 25 de maig, a les 12 h, es faran dues funcions fora del cicle infantil. Les entrades es poden adquirir aquí.

El repertori inclou un programa amb dues coreografies que es van estrenar en el Festival Grec de Barcelona 2018. Una és Kaash, de l’aclamat Akram Khan, i l’altra és The Prom, de Lorena Nogal, qui va ser membre d’IT Dansa. Kaash és una peça exigent que requereix molta tècnica, rigor, precisió i potència física,  però que transmet gran espiritualitat. D’altra banda, la creació de Lorena Nogal és molt teatral i reflecteix alhora la nostàlgia i les incerteses de la joventut amb pinzellades d’humor, enyorança i fragilitat.

El programa inclou també In Memoriam, de Sidi Larbi Cherkaoui, peça que juga amb les carícies i els cops i mostra la polaritat entre la tendresa (atracció) i l’agressió (repulsió) vers les dones. La última coreografia és Whim, d’Alexander Ekman, una peça vital i sorprenent que mostra el caos de la societat moderna i permet apreciar les dots interpretatives dels ballarins i ballarines, amb grans dosis d’alegria i moments entranyables.

Totes quatre peces configuren un espectacle amè, amb un llenguatge molt actual i atractiu que fa despertar l’interès per la dansa a qualsevol.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x