Logo Institut del Teatre

Inscripcions obertes fins al 9 d'agost a l'Stage Internacional de Dansa de setembre

Comparteix

30.7.2019

Stage Internacional de Dansa. Setembre 19

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) organitza del 2 al 6 de setembre un Stage Internacional de Dansa, un curs adreçat a alumnes de dansa de nivell intermedi i avançat que pretén oferir diferents visions i formes de treballar i entendre la dansa avui segons tres coreògrafs i ballarins aclamats internacionalment.

En aquesta nova edició s’ha convidat a Andrew de Lobtbinière Harwood, Milan Herich i Antonis Strouzas per treballar aspectes com el treball de centre, l’estabilitat i la mobilitat, l’estat d’alerta i la capacitat de reacció, a través de tres metodologies diferents: Contact Improvisation, Flying Low i Fighting Monkey.

Andrew de Lotbinière Harwood és un pioner i mestre de la  improvisació de contacte, reconegut internacionalment. El taller es centrarà en facetes específiques i fonamentals del contact com són la sensació, l’espai, el temps i les relacions amb els altres ballarins.

Milan Herich, nascut a Eslovàquia, col·labora contínuament amb David Zambrano com a ajudant de classes i tallers, amb qui també ha creat espectacles. El seu taller es centrarà principalment en la relació dels ballarins amb el terra a través del mètode Flying Low.

Finalment, Antonis Strouzas, expert en la combinació i fluïdesa del moviment entre les arts marcials i la dansa, introduirà la metodología Fighting Monkey que ha desenvolupat al llarg de 15 anys de pràctica i recerca.

L’Stage International de dansa ofereix també la possibilitat de generar vincles entre els estudiants de dansa i posar-se en forma abans de començar el curs acadèmic, millorant el rendiment tècnic i el nivell general després de les vacances. 

Es recomana als estudiants que facin els tres cursos. Les matriculacions al stage es duran a terme de l'1 de juliol al  9 d'agost de 2019.

Trobareu la informació detallada del curs i dels coreògrafs participants en el  següent enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x