Logo Institut del Teatre

Alumnes del CPD ballen al Palau Sant Jordi davant 9.000 infants pel projecte «Dansa Ara»

Comparteix

2.4.2019

Grup d'alumnes del CPD de 3r de dansa contemporània que han actuat al Dansa Ara

Alumnes del Conservatori Professional de Dansa (CPD) han participat aquest dimarts 2 d’abril en la funció de cloenda del projecte «Dansa Ara» que s’ha celebrat al Palau Sant Jordi i que ha aplegat més de 9.000 d’infants de segon curs de primària d’unes 200 escoles de Barcelona. Per part del CPD, han ballat una vintena d’alumnes de tercer curs de l’especialitat de dansa contemporània que han interpretat la peça «Eya», amb música de Baiana de Barbatuques. Els alumnes que han ballat són Guillem Salmeron, Irene Rojo, Noelia Puigdueta, Vera Asunción, Carina Freixas, Martina Altayó, Roser Dresaire, Hugo Real, Blai López, Lluna Galarza, Maria Lamuela, Marta Vidal, Joaquín Martínez, Patricia Pazo, Yenifer Macías, Raquel Valldepérez, Tomàs Gispert, Joan García, Eloi Rodés, Ilènia Pradas, Paula Martín i Natalie Alexandrova. 

«Dansa Ara» és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona en el marc del programa “L’escola fa esport a la ciutat”. S’adreça a l’alumnat de cicle inicial d’escoles públiques i concertades amb l’objectiu de promoure l’aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.

El projecte consta d’una fase inicial en què els professors i els alumnes dels centres participants aprenen un repertori de danses en els seus propis centres educatius. La segona fase és materialitza en la jornada de dansa del Palau Sant Jordi en què els alumnes de les escoles adherides al projecte es troben i ballen junts les coreografies apreses durant els quatre mesos previs. En l’edició d’enguany, els nens i nenes han ballat sis coreografies.


Continguts relacionats

  • Actuació dels alumnes del CPD
  • Celebració després de l'actuació

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x