Logo Institut del Teatre

L’Institut del Teatre participa al Saló de l'Ensenyament del 20 al 24 de març

Comparteix

19.3.2019

Saló de l'ensenyament 2019

Un any més, l’Institut del Teatre tindrà presència al Saló de l’Ensenyament, el qual se celebra al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona del 20 al 24 de març. L’Institut del Teatre disposarà de dos estands, un general del centre, però dedicat específicament a la difusió de l’oferta d’estudis d'art dramàtic, dansa i postgraus, i un altre, centrat en els estudis tècnics de l'espectacle.

Des de l'estand general (pavelló 1 – estand E558), s’oferirà àmplia informació sobre els estudis superiors que s’imparteixen tant a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), on l’alumnat pot formar-se en les especialitats d’Interpretació, Escenografia o Direcció i dramatúrgia; així com dels estudis superiors de dansa que s’imparteixen al Conservatori Superior de Dansa (CSD), en les especialitats de Coreografia i interpretació i Pedagogia de la dansa. Alhora, també s’informarà sobre l’Escola d’Ensenyament Secundari i Artístic/Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD), on s’ofereixen els estudis integrats per obtenir el grau professional de dansa junt amb l’ESO i el Batxillerat, en les especialitats de dansa clàssica, contemporània i espanyola. Alhora, en aquest estant també s’oferirà tota la informació sobre els estudis de postgrau i els cursos especialitzats en arts escèniques que es fan a l’Institut del Teatre.

Pel que fa al segon estand, ubicat a l’àrea de formació professional (pavelló 2 – estand D422), s’oferirà informació sobre els estudis de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), on s’imparteix una titulació pròpia de l’Institut del Teatre i la Fundació Politècnica de Catalunya en les especialitats de So, Luminotècnia o Maquinària escènica.

Proves d’accés i portes obertes

En el marc del Saló d’Ensenyament s’oferirà tota la informació a les persones interessades sobre les proves d’accés als diferents estudis de l’Institut del Teatre i les dates d’inscripció, així com sobre les jornades de portes obertes que es faran properament. Podeu consultar tota la informació sobre les proves d’accés aquí.

Els horaris del Saló de l’Ensenyament són de dimecres a divendres, de 9 a 19 h; dissabte, de 10 a 20 h; i diumenge, de 9.30 a 14.30 h


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x