Logo Institut del Teatre

Del 20 al 22 de març, acollim les II Jornades d’investigació en teatre independent del X Festival Mutis

Comparteix

14.3.2019

Cartell II Jornades d'investigació en teatre independent

L’Auditori de l’Institut del Teatre acollirà del dijous 20 al divendres 22 de març les II Jornades d’investigació en teatre independent, les quals s’inclouen en la programació del X Festival Mutis. Aquest festival, que se celebra a Barcelona del 15 al 24 de març, és una mostra de teatre independent que té per objectiu apropar als joves propostes escèniques de nova creació, així com consolidar produccions emergents i contribuir a formar nous públics. Amb les jornades d’investigació, els impulsors de la iniciativa busquen crear un lloc de debat entre l’àmbit acadèmic i la pràctica escènica, amb la finalitat de generar diàlegs que enriqueixin tant els investigadors com els artistes en general.

L’Institut, participant actiu

L’Institut del Teatre, a part de ser una de les institucions col·laboradores de les Jornades d’investigació en teatre independent, participa activament en les mateixes. En aquest sentit, en el col·loqui del dimecres 20 de març, a les 9.30 h, titulat “Sales independents a Barcelona: gestió artística, supervivència econòmica”, hi intervindrà el cap de l’especialitat d’Interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), Raimon Molins.

D’altra banda, en el col·loqui “El teatre independent des de la investigació” que es farà el dijous 21, a les 12 h, hi participaran el dramaturg, investigador i director dels Serveis Culturals de l’Institut del Teatre, Carles Batlle, així com el també dramaturg i professor de l’ESAD, Roberto Fratini, i Laura Ars, en representació del Museu de les Arts Escèniques. El també professor de l’ESAD, Boris Daussà-Pastor farà de moderador en diverses taules del dijous i divendres.

Les jornades són d’accés lliure i gratuït, i les inscripcions es poden en línia en aquest enllaç.

En aquesta desena edició, el Festival Mutis presenta un programa amb més d’una setantena d’activitats que inclouen muntatges, peces de microteatre, actes performatius o instal·lacions, lectures dramatitzades, taules rodones, ponències i trobades, les quals es duran a terme en una vintena d’espais de Barcelona i Sant Adrià del Besòs.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x