Logo Institut del Teatre

Presentació de les Beques d’Arts Escèniques Aplicades 2019

Comparteix

19.3.2019

Els 2 projectes de les beques d'arts escèniques aplicades 2018

Aquest mes de març es presenta la convocatòria 2019 de les beques d’arts escèniques aplicades, que tenen per objectiu donar suport a projectes que utilitzin les arts escèniques com a mitjà d’intervenció comunitària, educativa o de salut. 

El proper dimarts 19 de març a les 17 h es durà a terme una xerrada adreçada a graduats amb les principals novetats d’aquesta edició, que es vol centrar especialment amb els graduats  i titulats de l’Institut del Teatre dels postgraus d’Arts Escèniques i Acció Social i d’Arts Escèniques i Educació. 

Durant l’acte, que tindrà lloc a l’aula P3.S3 de l’Institut del Teatre, es presentaran els resultats dels dos projectes becats en l’edició 2018 de les beques: “#Cultivem Les Hortes de Sant Bertran”, de l’alumna de l’ESAD Núria Planes, i “Danza y Parkinson” de l’alumna del CSD Irene García. 

A “#Cultivem Les Hortes de Sant Bertran”, mitjançant un programa de ràdio s’ha acostat la problemàtica de les persones sense llar al  Col·legi Sant Pere Claver del barri de Poble-sec de Barcelona. Aquest projecte va néixer a rel d’un problema de convivència sorgit als Jardins d´Hortes de Sant Bertran. Els alumnes han dut a terme un taller de ràdio per fer una investigació sobre el tema i han creat una peça teatral que es podrà veure al final del curs.

A “Danza y Parkinson” es col·labora amb  l'Associació Catalana per al Parkinson per poder  treballar, a través de la dansa i d’una manera lúdica, funcions motores com la mobilitat fina, la coordinació de moviments o l'equilibri. Aquest projecte també facilita, de manera espontània, que cadascú trobi la seva pròpia manera d'expressar-se.

Per poder viure l’experiència de “Danza y Parkinson” d’una manera pràctica, a les 18 h a l’aula S4.S5, es farà una classe oberta a tothom, amb Irene García. 

Per més informació de les beques consulteu aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x