Logo Institut del Teatre

Cinc alumnes de l’EESA/CPD finalistes a la Lliga de Debats de Secundària i Batxillerat de la UPF

Comparteix

26.2.2019

Lis Montserrat, Ona Vilardaga, Roser Dresaire, Pere Sansaloni i Bernat Martínez de l'EESA/CPD

Els dies 22 i 25 de febrer un equip d’alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat de l’Escola d’Ensenyament Secundari Artístic Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) han participat per primera vegada en la Lliga de Debats de Secundària i Batxillerat de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Aquesta competició dialèctica, que enguany planteja la pregunta “Calen fronteres entre països?”, té com a objectiu donar veu als joves de 24 centres educatius per entrenar les seves habilitats orals. 

Els alumnes de l’EESA/CPD Lis Montserrat, Ona Vilardaga, Roser Dresaire, Pere Sansaloni i Bernat Martínez han demostrat amb escreix la seva capacitat dialèctica guanyant els diferents debats en què han participat durant els dos dies i han aconseguit arribar a la final, disputada el dilluns 25 de febrer a la tarda, on han debatut amb els alumnes de l'Aula Escola Europea en contra i a favor de la necessitat d'establir fronteres entre països. Després d'un debat intens, ha estat Aula Escola Europea qui ha aconseguit guanyar la final. 

Els alumnes de l'EESA/CPD han rebut una formació preparatòria a la UPF, on han practicat habilitats com parlar en públic, treballar en equip, defensar un tema amb arguments tant a favor com en contra i desenvolupar l’esperit crític. 

L’equip guanyador de la competició participarà en la fase final, que se celebrarà del 3 al 5 d’abril a la Universitat Abat Oliba CEU junt amb els equips guanyadors de diverses universitats de tots els territoris de parla catalana.

Felicitem a l'alumnat de l'EESA/CPD per la feina ben feta. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x