Logo Institut del Teatre

Un projecte d’alumnes del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social es materialitza a Mataró

Comparteix

7.2.2019

Cartell de l'obra NS, sorgida en el marc del projecte Interplaça

Un dels projectes ideats per alumnes del Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social ha fet el salt del marc teòric i acadèmic per convertir-se en una realitat. Es tracta del projecte Interplaça d’Arts Escèniques i Convivència Intercultural, desenvolupat per Gisela Bellavista, Anna Collado i Raquel Cros, alumnes de l’edició del postgrau del curs 2017-2018.

El projecte Interplaça aposta per la convivència intercultural com a model de relació i té l’objectiu de generar canvis en les interrelacions dins de les comunitats, i especialment en el col·lectiu jove, a partir de l’ús de les arts escèniques com a eina educativa i de transformació social. En concret, les alumnes del postgrau van dissenyar el projecte per treballar amb persones en situació de risc social o en procés de socialització a partir d’una activitat de creació artística que els permetés enfortir el seu potencial com a persones. 

Un projecte fet realitat

La Fundació Pere Tarrés, entitat dedicada al món del lleure i l’acció social, que col·labora amb l’Institut del Teatre, ha fet possible, amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, que el projecte s’hagi pogut desenvolupar a l’Espai Jove Cerdanyola de Mataró. En aquest sentit, el proper 20 de febrer, a les 18.30 h, es podrà veure a la sala d’actes de l’Institut Miquel Biada de Mataró l’obra «NS», creada en el marc del projecte Interplaça amb usuaris de l’Espai Jove Cerdanyola. L’entrada és d’accés lliure i gratuït.

L’Espai Jove Cerdanyola de Mataró és un espai municipal, gestionat per la Fundació Pere Tarrés, on s’ofereixen diferents serveis gratuïts per a joves d’entre 12 i 25 anys.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x