Logo Institut del Teatre

Nova col·laboració entre l’ESAD i el CIFO per enriquir l’aprenentatge de l’alumnat dels dos centres

Comparteix

1.2.2019

9 mm i altres textos, una de les creacions en què van col·laborar  alumnes de l'ESAD i el CIFO. Fotografia: Jordi Vidal

L’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de l’Institut del Teatre i el Centre d'Innovació i Formació per a l'Ocupació (CIFO) de l'Hospitalet de Llobregat han dut a terme una experiència col·laborativa per afavorir l’aprenentatge mutu dels alumnes dels dos centres. En concret, els alumnes del curs “Mitjans audiovisuals per a les arts escèniques i l’espectacle en viu” del CIFO han pogut realitzar les pràctiques a l’ESAD, i participar en diversos projectes escènics desenvolupats per alumnes i professors de les especialitats d’escenografia i interpretació.

Fruït de l’experiència, duta a terme per primera vegada entre els mesos d’octubre i desembre de 2018, els més de 15 alumnes del CIFO van poder posar en pràctica els seus coneixements sobre els usos del vídeo digital en el desenvolupament de tres tallers d’alumnes de tercer de l’ESAD (El Caso E.-4TR61, dirigit pel professor Moreno Bernardi; Pesta a Buda, dirigit per Pere Sais i El viatge, sota la direcció de Joan Cusó), així com també en un taller dels alumnes de quart (9 mm i altres textos, dirigit per Joan Ollé).

La iniciativa ha estat valorada positivament tant pel CIFO com per l’ESAD i la intenció és repetir la col·laboració el curs vinent.

El CIFO de l’Hospitalet forma part de la xarxa de centres CIFO del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya que es dediquen a la promoció d’accions de formació professional per a l’ocupació. El curs “Mitjans audiovisuals per a les arts escèniques i l’espectacle en viu” s’adreça a persones aturades o en actiu amb coneixements previs d’edició i postproducció de vídeo i té una durada de 200 hores lectives.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x