Logo Institut del Teatre

Ens movem per Europa i Amèrica Llatina

Comparteix

29.1.2019

L'alumne d'Erasmus Kevin Antequera a Finlàndia

Amb l’inici d’un nou trimestre s’inicien també noves estades de mobilitat internacional, és a dir, l’oportunitat que estudiants de les nostres escoles superiors puguin fer part dels seus estudis o pràctiques en un centre europeu o d’Amèrica Llatina i, al seu torn, que estudiants estrangers puguin fer el mateix aquí.

Aquest semestre ens acompanyaran quatre nous estudiants estrangers provinents d’ENSATT (Lió), HAMU (Praga), l’Accademia Nazionale di Danza (Roma) i, per primer cop, de la Pontificia Universidad Jabariana de Bogotá (Colòmbia). Dos d’ells fan la seva estada a l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) dins les especialitats d’escenografia i d’interpretació mentre que els altres dos estaran a l’especialitat de pedagogia de la dansa del Conservatori Superior de Dansa (CSD)

13 estudiants de l’Institut del Teatre repartits per Europa i Llatinoamèrica

Fins al mes de juny, 13 estudiants de les escoles superiors de l’Institut del Teatre estaran estudiant o fent pràctiques en diversos països europeus i d’Amèrica Llatina.

La majoria d’ells són de l’ESAD, 11 de l’especialitat d'interpretació i un de l’especialitat de direcció i dramatúrgia, mentre que una de les estudiants és de l’especialitat de coreografia i interpretació del CSD.

Els centres europeus que rebran els nostres estudiants són DAMU i HAMU de Praga, a Txecoslovàquia; AST National Academy of Theatre Arts de Cracòvia, a Polònia, Mozarteum Universität Salzburg de Salzsburg, a Àustria; Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique  de París, a França; Arts Academy Turku University of Applied Sciences  a Turku, Finlàndia, i la University of Stavanger  a Noruega.

D’altra banda, sis d’ells viatgen a Llatinoamèrica, quatre a la Universidad Nacional de las Artes de Buenos Aires i dos a la Universidad de Caldas a Manizales, a Colòmbia.

L’Institut del Teatre forma part del programa europeu ERASMUS+ de mobilitat internacional i posseeix la Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE). L’ESAD té convenis de mobilitat amb 37 institucions de països europeus, mentre que el CSD en té 24.

D’altra banda, l’Institut del Teatre té acords bilaterals amb quatre universitats de Buenos Aires, Colòmbia i Mèxic.

Trobareu tota la informació de mobilitat internacional en aquest apartat.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x