Logo Institut del Teatre

Jornada de portes obertes al Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

8.2.2019

Portes obertes al CPD 2019

L'Escola d’Ensenyament Secundari Artístic Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) de l'Institut del Teatre organitza una jornada de portes obertes el dissabte 23 de febrer per a totes les persones interessades en cursar el grau professional de dansa. 

La jornada consisteix en una sessió informativa i una visita a les instal·lacions amb una petita mostra dels treballs dels alumnes. La sessió informativa es durà a terme a l'Auditori de l'Institut del Teatre en tres ocasions al matí, des de les 10.30 a les 13.30h, i s'informarà als presents sobre l'oferta d'estudis integrats d'ESO i Grau Professional de Dansa, i de la línia de Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Conservatori Professional de Dansa. 

Posteriorment es farà un recorregut per les instal·lacions del centre i es podran visionar algunes classes de dansa dels alumnes del CPD en dos passes. 

L'entrada és lliure, sense inscripció prèvia, i els grups s'organitzaran per ordre d'arribada.

El Conservatori Professional de Dansa 

L'EESA/CPD atorga el títol de Graduat en Educació Secundària i el títol Professional de Dansa en l'especialitat cursada: Dansa clàssica, Dansa contemporània o Dansa espanyola. 

Creada l’any 2001, és l’únic centre de l’Estat espanyol amb els estudis integrats d’educació secundària i grau professional de dansa, en un mateix equipament. 

Des del curs 2017-18 també ofereix de manera integrada el Batxillerat d’Arts Escèniques pels alumnes del Grau Professional de Dansa, completant d’aquesta manera el currículum integrat de Dansa de 12 a 18 anys. 

L’ingrés a aquests estudis és per prova d’accés de Dansa, regulada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

Les proves es realitzen entre els mesos d’abril i maig, en dates pendents de publicació. Per a més informació podeu consultar l’apartat de les proves d’accés a l’EESA/CPD

Aquestes sessions són exclusives dels ensenyaments del Grau Professional de Dansa de l'EESA/CPD. Les sessions informatives dels ensenyaments del Títol Superior de Dansa o del Títol Superior en Art Dramàtic de l'Institut del Teatre tindran lloc segons el calendari que es publicarà properament en aquest web.

 

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x