Logo Institut del Teatre

Es reprenen les sessions del projecte formatiu Dansa en xarxa

Comparteix

8.1.2019

Masterclass Dansa en Xarxa, a Lleida

Després de la pausa amb motiu de les vacances de Nadal, el proper dissabte 12 de gener es reprenen les sessions formatives de la cinquena edició del projecte Dansa en xarxa, les quals s’adrecen als docents de les escoles de dansa de Catalunya i als alumnes d’aquests centres que tenen interès a presentar-se a les proves d’accés al Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre.

El projecte, que inclou un total de sis sessions formatives en dissabtes, es va iniciar el 10 de novembre passat i finalitzarà el 9 de febrer. Cada sessió té una durada de tres hores en què en les dues primeres es treballen de forma transversal els continguts de cadascuna de les tres especialitats de dansa que s'ofereixen al CPD (dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola) amb l’objectiu que els docents de les escoles de dansa que hi participen coneguin les eines pedagògiques necessàries per ajudar els seus alumnes a superar les proves d’accés. La tercera hora es dedica al diàleg entre el professorat del CPD i els docents de les escoles de dansa per tal de resoldre dubtes o fer consultes específiques.

Les properes sessions previstes tindran lloc el 12 i el 26 de gener, i el 9 de febrer, a la seu de l'Institut del Teatre de Barcelona.

Un programa amb doble vessant formativa

Dansa en Xarxa és un programa que pretén afavorir la comunicació i la interrelació entre el CPD i les escoles de dansa catalanes. El programa es desenvolupa en dues fases. La primera fase inclou masterclass gratuïtes de les tres especialitats de dansa que s’imparteixen al CPD adreçades als alumnes d’a partir de 7 anys de les escoles de dansa d'arreu de Catalunya. Aquestes classes es van fer entre els mesos d’octubre i desembre passat en diferents espais de les províncies de Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona. La segona fase de Dansa en xarxa són tres sessions gratuïtes per especialitats on es fa un simulacre de prova d'accés als alumnes interessats a entrar a l'Institut del Teatre i es duen a terme entre els mesos de febrer i març. Paral·lelament es duu a terme la formació adreçada a professors d'escoles de dansa i als seus alumnes. 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x