Logo Institut del Teatre

Reconeixements per a les graduades del CSD, Ana Barroso i Paloma Muñoz, i per a l’alumna Sílvia Batet

Comparteix

3.12.2018

La piel vacía i Pinkfish, coreografies reconegudes

Les graduades del Conservatori Superior de Dansa (CSD), Ana Barroso i Paloma Muñoz, i l’alumna de quart curs, Sílvia Batet, han rebut en els darrers dies diferents reconeixements als seus projectes creatius. En concret, Ana Barroso ha obtingut una residència al Graner, mentre que Paloma Muñoz i Sílvia Batet han rebut cadascuna un premi diferent en el marc del 32è Certamen Coreográfico de Madrid.

Residències al Graner

La graduada de l’especialitat de Coreografia i interpretació, Ana Barroso, ha estat seleccionada en la categoria d’artistes emergents per fer una residència al Graner-Centre de creació de dansa i d’arts vives de Barcelona. Barroso ha estat seleccionada amb el seu projecte Pinkfish, coreografia que va presentar l’abril passat al Teatre Alegria de Terrassa com a treball de fi de grau. La proposta ha estat elegida pel jurat del Graner d’entre un total de 44 projectes.

A més, al professor del CSD, Juan Carlos Lérida, també ha estat premiat amb una residència al Graner en la categoria d’artista resident pel projecte La litúrgia de las horas.

Certamen Coreográfico de Madrid

Pel que fa als reconeixements rebuts en el marc del Certamen Coreográfico de Madrid celebrat del 28 de novembre a l’1 de desembre al Teatre Conde Duque madrileny, la graduada Paloma Muñoz, de la companyia  Siberia, ha obtingut el premi Patronato municipal de Artes Escénicas y de la imagen de Zaragoza amb una programació en el Festival «Pies para que los quiero», amb la peça La piel vacía, que va ser el seu treball de final de grau al CSD, el qual va presentar al gener de 2018 en el Teatre Ovidi Montllor. A més, el seu projecte també ha rebut una residència a la seu de Losdeae, a Alcalà d’Henares, en el marc de LSD Movement.

Així mateix, l’alumna Sílvia Batet, amb el quartet Pas de Carla, Iris, Cristina y María, ha rebut en el mateix certamen una residencia a La Caldera de Barcelona.

En l’edició d’enguany del certamen de Madrid competien 12 coreografies, que es van seleccionar d’entre unes 60 propostes rebudes.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x