Logo Institut del Teatre

Taller-conferència «The Animals and Children Took to the Streets» a càrrec de Dominique Biddle

Comparteix

2.11.2018

cia 1927. The Animals and Children Took to the Streets

El 9 de novembre Dominique Biddle, assistent de direcció de la companyia anglesa 1927, impartirà un taller sobre la producció «The Animals and Children Took to the Streets», espectacle que es podrà veure dins el festival Temporada Alta els dies 9 i 10 de novembre.  

La companyia 1927, fundada l'any 2005 per l'escriptora, actriu i directora Suzanne Andrade amb l'animador i il·lustrador Paul Barritt, és una companyia de performance londinenca especialitzada en la combinació del rendiment i la música en directe amb l’animació artesanal i la pel·lícula per crear un màgic teatre fílmic.  

Els tallers de la companyia 1927 exploren la integració de l'espectacle i de la pel·lícula, incorporant l'animació i el film al procés teatral, no només en la presentació, sinó des dels inicis del  procés creatiu. En aquest sentit, la producció «The Animals and Children Took to the Streets» utilitza tècniques de performance basades en el clown amb un particular enfocament en la interacció entre els intèrprets i l'animació. 

L’activitat és gratuïta i es durà a terme en anglès a l'espai Scanner. Les places són limitades. Per a participar-hi us podeu inscriure fins al 7 de novembre enviant el formulari d’inscripció a formaciocontinuada@institutdelteatre.cat.  

Aquesta activitat és fruit de la col·laboració amb el programa del British Council New UK Drama & Dance Network, en el qual es conviden diversos professionals britànics de les indústries creatives a fer tallers i conferències. Aquests workshops se centraran especialment en nova dramatúrgia, diversitat en els escenaris amb caràcter inclusiu, teatre i dansa comunitaris i lideratge artístic. 

Per més informació del taller podeu consultar aquest enllaç


Continguts relacionats

  • 1927 Trailer The Animals and Children took to the Streets

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x