Logo Institut del Teatre

En marxa la 2a edició del postgrau d’Arts Escèniques i Acció Social

Comparteix

18.10.2018

Noticia postgrau acció social inauguració

El divendres  26 d’octubre s’inaugura  la segona edició del Postgrau d’Arts Escèniques i Acció Social, una formació d’ IT Estudis de Postgrau de l’Institut del Teatre, en col·laboració amb l’entitat Xamfrà.

Com en la primera edició, s’ha aconseguit un gran èxit de participació i el nombre d’inscripcions ha superat les places disponibles, fet que ha obligat a un procés de selecció important dels candidats tenint en compte la seva formació i experiència en arts escèniques i acció social.

El postgrau, que es durà a terme fins el 8 de juny en caps de setmana,  capacita per a intervenir com a creadors, ajudants, promotors, productors, programadors, avaluadors o generadors de projectes d’arts escèniques aplicades a la comunitat en múltiples àmbits pedagògics i socials.

Coordinat pel professor de l’Institut del Teatre Raimon Àvila i la directora de Xamfrà i professora de l’ESMUC Ester Bonal, compta amb un ampli i variat quadre de professionals de les arts escèniques i d’experts en l’aplicació de projectes en contextos comunitaris reals en el territori.

El pla d'estudis configura un marc formatiu global per endinsar-se, amb garanties de qualitat i rigor, en la pràctica de les arts escèniques aplicades, especialment en els àmbits de la música, la dansa i el teatre.

El postgrau conclou amb un projecte final en el qual l'estudiant ha d'aplicar els mètodes i les eines adquirides per elaborar un projecte original en funció de la seva pròpia trajectòria i interessos.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x