Logo Institut del Teatre

Nova classe de danses urbanes al CSD

Comparteix

8.10.2018

Classe danses urbanes al CSD

Davant la importància que les danses urbanes tenen cada cop més en les arts escèniques, el Conservatori Superior de Dansa (CSD), fidel al seu compromís de formar els alumnes en el màxim de disciplines i dotar-los de les eines que els permetin donar resposta a les demandes artístiques de la societat actual, ha posat en marxa aquest curs 2018-2019 una assignatura de danses urbanes.

Les classes, adreçades tant a estudiants de l’especialitat de Coreografia i Interpretació com de Pedagogia de la Dansa, s’han engegat amb un grup d’una dotzena d’estudiants, que des de primers d’octubre i fins a finals de novembre coneixeran diferents tipus de danses urbanes de la mà de quatre professors reconeguts. L’assignatura pretén introduir els alumnes en diverses disciplines de les danses urbanes, posant el focus en el vocabulari tècnic i la musicalitat. Alhora, es fomentarà l’exploració de cadascú a partir de la improvisació, el joc i l’ús de dinàmiques de l'àmbit com baralles de dansa, ball en rotllana o el soul train line.

Guille Vidal-Ribas ha començat les classes fent una introducció a la base tècnica de les danses urbanes i a la musicalitat vinculada al funk i al hip hop. Prendrà el relleu Javi Casado, amb sessions d’introducció al breaking, i continuarà Aina Lanas, amb classes centrades en el waacking i el voguing, així com la musicalitat vinculada a la música disco. Les darreres sessions de l’assignatura les impartirà Marina Pravkina, qui es centrarà en el house dance.  


Continguts relacionats

  • Classe danses urbanes, al CSD
  • Classe danses urbanes, al CSD
  • Danses urbanes, al CSD

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x