Logo Institut del Teatre

Inscripcions al projecte Dansa en xarxa 2018

Comparteix

19.10.2018

Dansa en Xarxa: sessions de dansa clàssica, contemporània i espanyola

El Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre (CPD) de l’Institut del Teatre engega la cinquena edició del projecte Dansa en xarxa, una iniciativa que té per objectiu afavorir la interrelació entre el CPD i les escoles de dansa de Catalunya.

Dansa en xarxa es desenvolupa en dues vessants: d’una banda, les masterclass per als alumnes i de l’altra, la formació als docents i els seus alumnes de les escoles de dansa.

Masterclass gratuïtes a les quatre províncies

Des del 27 d’octubre i fins el 15 de desembre es duran a terme masterclass de les tres especialitats de dansa del CPD (clàssica, contemporània i espanyola) per totes les províncies de Catalunya.

Les classes s’adrecen als alumnes de les escoles de dansa catalanes a partir de 7-8 anys. Es faran en dissabte i repartides entre Lleida, Girona, Tarragona i Barcelona. Com a novetat, aquest any es farà una sessió a les Terres de l’Ebre i a Barcelona es faran dues sessions, una per les escoles de fora de la ciutat comtal i l’altra per les de la ciutat.

Totes les classes són gratuïtes i tenen per objectiu donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors de dansa que s’imparteixen a l’Institut del Teatre. Les masterclass són impartides per docents del Conservatori Professional de Dansa i consisteixen en exercicis senzills de cada especialitat. Podeu consultar el calendari de les sessions i inscriure-us en el següent enllaç.

Després de les masterclass, entre els mesos de febrer i març de 2019, es duran a terme tres sessions formatives també gratuïtes (una per a cada especialitat de dansa) orientades a assessorar els alumnes que vulguin aprofundir els seus estudis o que tinguin interès en presentar-se a les provés d’accés als cursos de 1r, 2n o 3r del Conservatori Professional de Dansa.

Formació per als docents i els seus alumnes

La Formació de Dansa en xarxa és un conjunt de sis sessions formatives adreçades als docents de les escoles de dansa de Catalunya i als seus alumnes, que es duran a terme entre el 10 de novembre de 2018 al 9 de febrer del 2019. Les inscripcions estaran obertes del 3 al 26 d’octubre.

Els alumnes participants s’agrupen per especialitats (dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola), així com per nivell i edat (a partir de 8 anys). A les classes es treballen els continguts de les especialitats d’una manera transversal i s’orienta als docents de les escoles de dansa sobre l’ús d’eines pedagògiques en l’àmbit de la dansa.

Com a novetat aquest any s’ha creat la figura del docent acompanyant, pensant en els docents que ja han realitzat aquesta formació i que disposen de la acreditació expedida per la Secretaria General de l’Institut del Teatre. Aquests docents podran acompanyar als seus alumnes i participar en la tercera hora de consultes pedagògiques sense cost.  

Totes les sessions es duen a terme a l’Institut del Teatre de Barcelona en dissabte i tenen una durada de 3 hores. Podeu consultar el calendari de sessions, el preu i detalls de la formació en aquest enllaç.

 

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x