Logo Institut del Teatre

Nova publicació de la col·lecció «Cuerpo de letra» dedicada al coreògraf William Forsythe

Comparteix

10.7.2018

Llibre el cuerpo incalculable

La col·lecció «Cuerpo de letra», coeditada pel Mercat de les Flors, l'Institut del Teatre i l'editorial Polígrafa, acaba de publicar «El cuerpo incalculable. William Forsythe, Gerald Siegmund y los diferenciales de la danza» un nou volum dedicat al ballarí i coreògraf William Forsythe.

En aquest llibre, el dramaturg i teòric de la dansa i professor del Conservatori Superior de Dansa (CSD) Roberto Fratini i la professora d’Estètica i Teoria de les Arts i de Història de la Música de la Universitat de Barcelona (UB) Magda Polo, han recopilat per primer cop en castellà la producció teòrica d’un dels coreògrafs més significatius de les darreres dècades.

Amb aquesta publicació es dóna a conèixer una part del continent «fractal» de creació coreogràfica  de Forsythe, que comprèn des de peces neoclàssiques dels anys 80 als treballs plàstics de les darreres dècades . El llibre reuneix per primer cop els tres assajos més importants dedicats a aquest coreògraf escrits per Gerald Siegmund, el teòric que ha seguit millor la seva trajectòria artística. El volum es completa amb entrevistes, conversacions, conferències i al·legats de poètica del propi coreògraf.

Podeu adquirir el llibre a la llibreria de la Diputació de Barcelona o bé consultar aquesta publicació a les biblioteques de l’Institut del Teatre


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x