Logo Institut del Teatre

«Manumisión» i «Pinya Baus», els dos espectacles del taller de síntesi de l’ESTAE

Comparteix

12.6.2018

Taller de síntesi de l'ESTAE

Aquest dijous 14 de juny a les 19h i 20h es podrà veure al Teatre Alegria “Manumisión” i a la Sala Maria Plans “Pinya Baus”, els dos espectacles corresponents al taller de síntesi que organitza l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE).

El Taller 9, anomenat també Taller de Síntesi,  és un taller pràctic on els  alumnes de segon curs de maquinària escènica, so i luminotècnia de l’ESTAE creen,  planifiquen, dissenyen, munten i executen una proposta escènica pròpia a partir d’una idea proposada per l’escola.

Els alumnes, que es troben gairebé al final del cicle formatiu, es divideixen en dos grups amb representació de les tres especialitats i se’ls hi assigna un espai de representació (Teatre Alegria o Sala Maria Plans). El taller es desenvolupa al llarg de dues setmanes, durant la primera realitzen el treball de creació, planificació i disseny,  i durant la segona setmana realitzen l’execució del projecte (muntatge, assajos i funció).

Amb aquesta pràctica els alumnes poden  conèixer  i participar en els processos de treball propis de la creació d’una dramatúrgia així com també en els processos de treball propis de la posada en marxa d’una producció teatral i finalment, poden posar en escena una producció pròpia.

Per poder dur a terme l’espectacle, els alumnes de l’ESTAE han comptat també amb la participació d’alumnes de primer d’interpretació de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD).

Les entrades dels dos espectacles són gratuïtes i es poden reservar a la recepció del Centre del Vallès.


Continguts relacionats

  • Taller 9 de l'ESTAE

SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x