Logo Institut del Teatre

En marxa una nova edició del projecte pedagògic IT Teatre

Comparteix

4.6.2018

Proves selecció IT Teatre 2018

Del 28 al 31 de maig s’han dut a terme les proves de selecció dels graduats que han de formar part de la 2a edició de IT Teatre,  un projecte innovador i de recerca, relacionat amb les tècniques i les estètiques més contemporànies, que permet als graduats de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) un apropament pedagògic i professional a la realitat actual de l'espectacle.

En aquesta ocasió, s’han presentat 21 candidats, 18 d’interpretació i 2 de direcció i dramatúrgia que cada dia, de 15.30h a 17h, han estat presents per treballar amb el director belga Chokri Ben Chikha, i la ballarina i coreògrafa Laura Nyeskens. Posteriorment s'ha fet l'audició individual a cada un dels candidats d'interpretació, i una reunió final amb els candidats de direcció.

Cada aspirant de l’especialitat d’Interpretació ha disposat d’un mínim de 20 minuts per a presentar els exercicis preparats així com per a treballar una proposta del director. Els aspirants de l’especialitat de Direcció escènica i dramatúrgia han fet el seguiment de tot el procés i posteriorment s’han entrevistat amb el director per tal de poder valorar la seva idoneïtat. 

D’aquest intens procés ara es seleccionaran fins a un màxim de 12 candidats per a formar part d'IT Teatre 2018. 

Podeu veure una galeria d’imatges en aquest enllaç de la nostra pàgina al Facebook  

IT Teatre

IT Teatre dóna l’oportunitat als graduats seleccionats  de participar en un procés creatiu i de producció complet. A partir del setembre i durant  dos mesos, els  graduats tindran l’oportunitat de treballar en un procés de creació dirigit pel  reconegut director i investigador teatral belga Chokri Ben Chikha, creador contemporani que desenvolupa la seva activitat en diversos teatres nacionals belgues, prioritàriament a Ghent i Brussel·les i en altres teatres europeus, director de la companyia Action Zoo Humain i professor de la Royal Academy of Fine Arts (KASK) de la School of Arts of University College Ghent.

Aquest període d'aprenentatge i treball culminarà a finals de novembre amb l'estrena i representació d’un espectacle en el Festival Temporada Alta 2018, l’exhibició de l’espectacle a Barcelona a la Sala Beckett, i també es presentarà  al Centre Territorial del Vallès (Terrassa) i al Centre Territorial d’Osona (Vic) de l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar

 

Carregant...
x