Logo Institut del Teatre

Espectacles dels alumnes de tercer d’interpretació i escenografia

Comparteix

23.5.2018

Rent. Tallers ESAD. Foto: David Ruano

Des del 24 de maig i fins el 10 de juny, els alumnes de tercer de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD) de les especialitats d’interpretació, tant en l’itinerari de text com físic, visual o musical, mostren els seus treballs de l’assignatura projecte 3, on posen en pràctica tots els coneixements adquirits a través d’un espectacle. L’escenografia va a càrrec dels alumnes d’aquesta especialitat, que a través de l’assignatura projecte escenogràfic i en contacte amb tot l’equip artístic, posen en pràctica el projecte.  

Els espectacles que es duen a terme al Centre del Vallès de l’Institut del Teatre, compten a més amb la participació dels alumnes de l’Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle (ESTAE), que s’encarreguen del muntatge i execució de tota la part tècnica: maquinària escènica, so i il·luminació.

En total es podran veure sis espectacles.  Del 24 al 27 de maig la Sala Maria Plans de Terrassa i el Teatre Alegria de Terrassa acolliran els muntatges dels alumnes dels itineraris de físic i visual «Con mi sombra somos tres» i «Meumainmio» dirigits pels professors de l’ESAD Andrés Corchero i Alfred Casas. Del 31 al 3 de juny es podran veure les funcions dels alumnes de l’itinerari de text al Teatre Estudi, al Plató i a l’aula S4.4 «El càntir trencat», «Juli César» i «El Misantrop» dirigits pels professors Mercè Mariné, Anna Estrada i Ramon Vila. Finalment, del 7 al 10 de juliol serà el torn dels alumnes de teatre musical, amb l’espectacle «Mozart Follies» al Teatre Ovidi Montllor dirigit per Gemma Beltran.

Podeu consultar els detalls de tots els espectacles, amb els alumnes participants i les hores de les funcions en el següent enllaç.

Tots els espectacles són gratuïts, amb l’entrada condicionada a l’aforament de la sala. Cal recollir l’entrada des de dues hores abans de l’espectacle a la taquilla de l’Institut del Teatre.


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x