Logo Institut del Teatre

Presentació del llibre «Les olors per a la millora de la veu i la locució actoral», de Gemma Reguant

Comparteix

18.5.2018

Gemma Reguant

El dimecres 23 de maig, a les 18 h, tindrà lloc a l’Espai Scanner la presentació del llibre editat per l’Institut del Teatre «Les olors per a la millora de la veu i la locució actoral», de Gemma Reguant. Reguant, actriu i directora escènica, professora de veu i expressió oral a l’Institut del Teatre i doctora en art dramàtic i investigadora, ofereix en el llibre una metodologia centrada en l’ampliació de l’impacte olfactiu en l’organisme. De fet, el mètode d’olfacció que proposa permet augmentar els efectes de les olors de manera sensible, produint avantatges actorals i vocals.

Poden les olors ajudar a accelerar el treball actoral? Poden ajudar-nos a millorar la veu, l'expressivitat i la memorització? Aquests i molts altres aspectes es tracten al llarg del llibre en què l’autora evidencia al llarg de més de 200 pàgines com l’olfacció creativa pot millorar l’organicitat actoral, afavorir l’alliberament de la veu i contribuir a ampliar les gammes expressives. Alhora, també es constaten els beneficis de la utilització de l’olfacció com un mètode per a la memorització d’un text o bé com un suport en la construcció d’un personatge.

Gemma Reguant han realitzat diverses recerques relacionades amb els cinc sentits. En aquesta publicació es recull una part de la seva recerca dedicada a l’olfacte, la qual es va convertir en la tesi doctoral titulada «Olfacció creativa: Les olors com a motor creatiu per a la veu i per a la locució actoral».

Si voleu assistir a l'acte de presentació, confirmeu assistència a teatres.it@institutdelteatre.cat 

Podeu adquirir el llibre a la llibreria de la Diputació de Barcelona


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x