Logo Institut del Teatre

Vibrar el temps, espectacle final del projecte Tot Dansa 2018

Comparteix

18.5.2018

Tot Dansa 2015. Foto Arnau Macià

El dimecres 23 de maig, la sala MAC del Mercat de les Flors acollirà Vibrar el temps, una proposta artística del coreògraf João Lima que culmina el projecte Tot Dansa.

Iniciat fa més de divuit anys, Tot Dansa és un projecte educatiu organitzat conjuntament per l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre, amb l’objectiu de donar a conèixer al públic jove des del seu propi centre formatiu i a través del seu professorat codis i pràctiques del llenguatge del moviment i la dansa contemporània.

En aquesta edició, han participat una quinzena de professors i gairebé 180 alumnes de sis instituts públics de la ciutat metropolitana a banda de l’escola municipal de música Can Ponsic. Els professors del Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre, Maxime Ianarelli, Cecília Colacrai, Mireia de Querol Duran i Olga Álvarez Montaner, han estat els encarregats de formar al professorat dels centres, que sovint no té coneixements de dansa, a través de diverses sessions. El projecte també ha comptat amb la col·laboració de l'alumna en pràctiques del CSD Caterina Barceló. Posteriorment els docents han traslladat la coreografía creada per Joâo Lima al seu institut, ajudats també pels formadors de l’Institut del Teatre i el propi coreògraf.

El projecte també ha comptat amb la col·laboració del Conservatori Professional de Dansa (CPD) i IT Dansa, que van oferir el passat 7 de febrer unes funcions a tots els participants del Tot Dansa 2018 amb diverses peces de dansa clàssica, contemporània i espanyola.

Després de dos assajos generals que apleguen tot l’alumnat i professorat participant, el dimecres 23 de maig es presentarà el resultat final al Mercat de les Flors en dues sessions, una a les 11h del matí per les escoles i l’altra a les 18h de tarda per a famílies i públic en general. Vibrar el temps és una proposta jove i contemporània on el moviment, la dansa i la música es presenten en la seva versió més artística i versàtil. 

Joâo Lima, brasiler nascut el 1980 i afincat a Barcelona, és coreògraf, performer i productor cultural. Integra la seva activitat professional entre la creació, la producció i la docència artística, amb una reconeguda  trajectòria en els diferents àmbits.

 


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x