Logo Institut del Teatre

A punt per les pràctiques escèniques, les funcions dels alumnes del Conservatori Professional de Dansa

Comparteix

16.5.2018

pràctiques escèniques CPD 2017-2018

Cada any durant el mes de maig, l’Escola d’Ensenyament Secundari Artístic/Conservatori Professional de Dansa (EESA/CPD) presenta les pràctiques escèniques, els tallers amb els alumnes de les especialitats de dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola.

Les pràctiques escèniques representen un punt culminant del curs, una oportunitat per adquirir i consolidar totes les competències tècniques, actitudinals i artístiques que s’han treballat des del setembre i que són la base de la carrera professional dels ballarins i ballarines.

Durant tres setmanes, els alumnes dels sis cursos del Conservatori Professional de Dansa mostraran els seus treballs organitzats per especialitats. Així, del 10 al 12 de maig es podran veure les funcions del departament de dansa contemporània, del 17 al 19 de maig, les de dansa clàssica i del 24 al 26 de maig, les de dansa espanyola. L’horari de la mostra de tallers serà dijous i divendres a les 19.30h i dissabte a les 17.30h. Finalment, el diumenge 27 de maig a les 18h es farà la funció dels graduats dels tres departaments.

Tota l’escola treballa conjuntament perquè la posada en escena sigui possible. L’equip directiu, els responsables de cada departament i tot l’equip docent, que preparen i realitzen les propostes coreogràfiques any rere any, doten cada departament de les especificitats que li són pròpies.

Aquesta oportunitat implica tot l’alumnat: des dels alumnes de primer i segon, que mostren la línia pedagògica i artística del departament treballada diàriament a les classes; fins als alumnes de tercer a sisè, que interpreten les coreografies de creació i repertori que varien any rere any com a resultat final de tot el treball de curs, i que mostren l’evolució de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa durant els sis anys de formació.

Tots els tallers es representaran al Teatre Ovidi Montllor amb entrada gratuïta, condicionada a l’aforament de la sala. La recollida es farà a taquilla des de dues hores abans de l’espectacle.

Podeu consultar el programa en aquest enllaç


SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
i.teatre@institutdelteatre.cat

 

CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
it.terrassa@institutdelteatre.cat

 

CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic
T. 938 854 467
it.vic@institutdelteatre.cat

 

MAE
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
mae.it@institutdelteatre.cat

 

Carregant...
x